Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pekelná výzva 13. díl – 9.5. 2013

9. 05. 2013 | Televizní tipy
Otázka z orientální pohádky pěkně poplete dalším soutěžícím v Pekelné výzvě č. 13 hlavy. Není divu, opět se budou muset trochu znemožnit strastiplnými disciplínami. Soutěžící v Pekelné výzvě jsou ale schopni mnohého, jak ostatně uvidíte už tento čtvrtek 9.5. 2013 od 20.15 hod. na Prima COOL. Budou si rozbíjet o hlavu syrová vejce, krášlit obličej kolíčky na prádlo nebo pojídat červy! Vyhrát přitom může jenom jeden!

Pekelná výzva - 13. díl - 9.5. 2013:


Ve 13. dílu soutěže Pekelná výzva hry následující pětice soutěžících: Zbyněk, Michal, Eva, Ondřej a Nikola – muž, kterého ovšem moderátorka Iva Pazderková přejmenuje na Nikolu – ženu. Ženského osazenstva je přece jenom v Pekelné výzvě jako šafránu, tak proč ne, že? Než se ovšem hráči pustí do hry, dočkáme se klasického představovacího kola, abychom se dozvěděli, kdo je kdo. Kdo je muž, který se rozbíhá obličejem proti dopravním značkám a pak z toho natáčí video? Koho kvůli marihuaně vyhodili z bytu? Kdo doma chová ještěrky? A nejen to!

Pekelná výzva 13. díl – 9.5. 2013Do Pekelné výzvy potřebují soutěžící nejen hodně odvahy, ale také hodně energie. A v prvním kole jí – alespoň obrazně – dostanou pořádnou dávku. Na stolku jim totiž přistane košík vajec. A co s nimi? Ideálně rozbíjet o hlavu sami sobě a poté soupeři, aby dostali možnost odpovědět na otázku. Zdá se, že lehké „naťuknutí“ mozku hráčům prospívá – nezaváhají ani u jediné otázky.

To ve druhém kole 13. dílu soutěže Pekelná výzva s datem 9.5. 2013 už je to horší. Krášlit se kolíčky na prádlo a u toho odpovídat na všetečné otázky Ivy Pazderkové, to už si žádá soustředění. A toho je ne každý schopen. A tak si Zbyněk myslí, že ve Španělsku se dosud platí měnou nazývanou pesos a špatně soutěžící hádají i počet Alibabových loupežníků – měl jich sedm, pět, nebo snad opravdu čtyřicet? Kdo si vyslouží největší počet bodů za znalosti a kdo dostane body bonusové – za nejkrásnější – tedy pardon – nejosázenější – obličej?

Peklo by nebylo peklo, kdyby nebolelo. A tak ve třetím kole přijde na řadu trocha utrpení. Známá česká přísloví soutěžící doplňují poměrně bez problémů, ale hledat přihlašovací bzučák v porostu plném trnů? Za to přece musí následovat odměna. Tou největší je v dnešní době dobré jídlo, myslí si štáb, a v dalším kole naservíruje soutěžícím pořádnou pochoutku.

Bez koření, pochopitelně. To si musí doplnit sami, ideálně třeba formou odpovědi. Zřejmě za to může nepříliš výrazná chuť naší speciality - červů, že si někteří myslí, že mezi koření patří i sůl. Cesta do finále se pak ve srovnání s tímto kolem už jeví jako brnkačka: stačí pohodlně se uvelebit a ve správnou chvíli dát zelenou určitým tělesným pochodům.

Ve finále 13. dílu soutěže Pekelná výzva se pak vítěz utká už jenom sám se sebou. Ovšem nebude to jednoduché. Odpovědět správně po tom všem na otázky, z jakých disciplín se skládá moderní pětiboj nebo kdo to je voyer, no těžko se někdy hledají slova. Jak se to podaří vítězi a kolik si nakonec odnese ze třináctého dílu Pekelné výzvy, se dozvíte ve čtvrtek 9.5. 2013 od 20.15 na Prima Cool.  

Sledujte 13. díl soutěže Pekelná výzva již ve čtvrtek 9.5. 2013 na Prima Cool

Zdroj, foto: Prima COOL
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pekelná výzva 13. díl – 9.5. 2013:

Pekelná výzva 13. díl – 9.5. 2013
Pekelná výzva 13. díl – 9.5. 2013
Pekelná výzva 13. díl – 9.5. 2013
Pekelná výzva 13. díl – 9.5. 2013
Pekelná výzva 13. díl – 9.5. 2013
Pekelná výzva 13. díl – 9.5. 2013
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Viděla jsem jednou asi 10 minut a bohatě mi to stačilo Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
je to hnus, velebnosti ...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles