Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.05. 2024
Dnes má svátek Vladimír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pekelná výzva 15. díl – 23.5. 2013

23. 05. 2013 | Televizní tipy
15. díl soutěže Pekelná výzva s datem 23.5. 2013 pokračuje tentokrát v převážně dívčím obsazení! Budou bojovat se svou hrdostí, zdrženlivostí a také si posunou práh bolestivosti. Jak dopadnou vedle dvou mladíků, kteří se také budou o výhru ucházet? Na nejzdatnějšího soutěžícího totiž čeká i tentokrát až 100 tisíc korun. 

Pekelná výzva – 15. díl – 23.5. 2013:


15. díl soutěže Pekelná výzva s datem 23.5. 2013 by se klidně dalo přejmenovat na ženské. Uvidíte v něm totiž hned tři odvážlivkyně. Tolik žen v jednom díle Pekelné výzvy ještě nesoutěžilo. Peklo tentokrát podstoupí Lenka, Jakub, Míša, Karla a Standa. Ženám pochopitelně nebude odpuštěno vůbec nic, a to ani z disciplín, ani z úvodního dotazníku. Aby se všichni navzájem poznali, dozvíte se například, kdo jí cvrčky, kdo je útěkář a v pouhých třech letech ujel rodičům v autobuse nebo kdo byl ve svých šestnácti letech přistižen při sexu maminkou, babičkou, bratrem a kocourem. A pak už se můžeme směle pustit do hry.

Pekelná výzva 15. díl – 23.5. 2013Ve všech kolech soutěže Pekelná výzva se jako tradičně bude odpovídat na otázky, jen k tomu přibude trocha utrpení. V prvním kole konkrétně kolíčky na prádlo, kterými si soutěžící musí krášlit obličej a uši až si jeden z nich vytvoří ze svého obličeje téměř zadek páva. Ovšem nepůjde jen o správné odpovědi, ale také o to, kdo se zkrášlí nejvíc. Ten totiž získá dva bonusové body. V druhém kole zase soutěžící pořádně zabolí prsty, což posléze zásadně ovlivní i mozek. Na otázku Ivy Pazderkové, kde žije pták kiwi, totiž zazní všechny kontinenty na planetě zemi. A dvakrát Austrálie. Komu ze soutěžících bolest působí i nedostatek sluchu, že neví, že Austrálie už byla označena za špatnou odpověď?

Největší "perly" ovšem přijdou na řadu ve chvíli, kdy štáb naservíruje soutěžícím v 15. dílu soutěže Pekelná výzva s datem 23.5. 2013 životodárnou tekutinu plnou nenasycených mastných kyselin. Poslouchejte dobře: Jak jinak se nazývá aspik? - Podle jedné z našich soutěžících jedlé sklo. Nebo tekuté sklo. U jiných by zase správné odpovědi problém nebyly, ale vypít blahodárnou medicínu se zdá jako nemožné.

Dokáží se soutěžící překonat při pomyšlení na možnou výhru 100 tisíc korun? A dokáží v dalším kole zavřít oči nad bolestí způsobenou dvojicí Tvrďák a Tvrďák? Mimochodem, co podle vás bolí nejvíc - placání pravítkem do dlaní, bouchání klouby do kloubů nebo mlácení mokrým ručníkem? To zjistíme v 15. dílu soutěže Pekelná výzva s datem 23.5. 2013. Tresty - netresty, nejvíc zřejmě bolí mozkové závity. Zkratka Severoatlantické aliance je podle našich soutěžících SRA a kobra údajně zabíjí svou oběť plivnutím.

Nejvyšší čas oddechnout si, zdá se. A kde jinde k tomu dostanete takovou příležitost jako na toaletě, kde si kromě konání potřeby navíc můžete prozpěvovat? A ještě za to dostat peníze, tedy pokud na to v močovém měchýři máte dostatečnou kapacitu? Bez ohledu na znalosti, do finále se prostě musíte pročurat.

Komu se to podaří a kolik peněz si odnese z 15. dílu Pekelné výzvy,
sledujte ve čtvrtek 23.5. 2013 ve 20.15 na Prima Cool.

Zdroj, foto: Prima COOL
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pekelná výzva 15. díl – 23.5. 2013:

Pekelná výzva 15. díl – 23.5. 2013
Pekelná výzva 15. díl – 23.5. 2013
Pekelná výzva 15. díl – 23.5. 2013
Pekelná výzva 15. díl – 23.5. 2013
Pekelná výzva 15. díl – 23.5. 2013
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles