8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plavkové trendy 2023: Ukažte barvy a třpyt!

20. 06. 2023 | Pro ženy
-Komerční sdělení-

Letošní plavková sezóna už klepe na dveře a nejnovější trendy v oblasti plavkové módy jsou tady! Léto 2023 bude ve znamení odvážného nošení barev, metalických odlesků, propracovaných detailů, ale i udržitelnosti. Výběr bude opravdu pestrý a k hrdému nošení odvážnějších barevných kombinací vyzývá i nová kampaň #Colorfidence od Orbit, která přichází s novým lookem svých obalů, které budou skvěle ladit k plavkám ve sluncem prozářeném dni u vody.

Klíčovým heslem pro letošní plavkovou sezónu je udržitelnost. Plavky jsou klasicky vyráběny ze syntetického materiálu, který dobře odpuzuje vodu. Nicméně z pohledu ekologie je toto zpracování materiálu velmi náročné a neekologické. Poohlédněte se tak po udržitelnější možnosti, kdy výroba plavek tolik nezatěžuje naši planetu. Plavky už se běžně vyrábí i recyklovaných materiálů.
 
Co se týče střihů určitě nešlápnete vedle pokud zvolíte oblíbené bikiny, plavkový overal či monokiny. Při výběru plavek však bezhlavě nepodléhejte trendům a zvolte střih, který nejvíce lichotí vaší postavě. Kouzlo správně zvoleného střihu tkví v tom, že vyzdvihnete své přednosti a trochu upozadíte problematické partie.

Kamila VodochodskáŽhavé trendy léta 2023


„Mezi největší hity v plavkové nabídce pro tento rok patří bezpochyby metalické odstíny. Vládne jim nekonečná škála odstínů duhy a potisky metalizující odstíny bílé, stříbrné až po rudou. S opálenou pokožkou vykouzlí dokonalý kontrast a vy se budete cítit jako bohyně,“ popisuje nové trendy fashion koučka Kamila Vodochodská.

O level výš posunete váš plavkový model, pokud na něm navíc budou nějaké flitry. Ty budou dokonale odrážet sluneční svit i zářící vodu, ať už na zahradě u bazénu nebo u moře. Flitry vybírejte v odstínech Top color trends of season 2023, tedy oranž, limetka nebo pink.

Důraz na detail


Dalším letošním trendem je vrstvení, a to v podobě různých skladů, miniaturních wrapů a sámkování. Vaše plavky ozvláštní také módní plastický motiv květiny nebo top hot květinové potisky. Mezi další aktuální trendy v nadcházející plavkové sezóně patří bez pochyb i takové detaily jako je řasení nebo zdobení v podobě mašle, mašličky, pásku nebo motivu srdce. Pokud vás nudí klasické hladké plavky, určitě neuděláte chybu, pokud zvolíte háčkované – navíc pokud si je doma vyrobíte sama, udržitelnost je zaručena. Jedním z posledních hitů blížící se letní sezóny jsou šortky a gymnasticky vypadající kraťásky a topy na jedno rameno či bikinové košíčky připomínající Malou mořskou vílu.

Vyneste barvy!


Výběr barev a jejich vhodně zvolená kombinace vytváří naše osobité módní já. Často si lidé ani neuvědomují, jak významnou roli barvy v životě hrají. Správně zvolené odstíny a samotný výběr barev dokážou posílit naše sebevědomí, a to obzvláště v plavkách občas potřebuje každá žena. Tuto skutečnost vyzdvihuje i nová kampaň značky Orbit s názvem #Colorfidence, která letos představuje nový look obalů. Iniciativa poukazuje na to, jak mocným nástrojem jsou barvy v módě a jak mohou ovlivnit to, jak se cítíme a jaký dojem vytváříme na ostatní. Povzbuzuje nás k sebevědomému nošení barev a vyjádření vlastního já. Nebojte se tedy experimentovat s barvami, třeba budete překvapená, jak se vám v červených metalických plavkách zvedne sebevědomí! A jaké jsou tedy trendy v barvách pro letošní léto?

Nejvíce hot barvou v plavkovém segmentu je červená, v závěsu za ní se drží oblíbená černá, stříbrná, hnědá, růžová a dále barvy, které jsou trendem v obecné módní rovině a byly zvoleny jako odstíny roku 2023. Barvou roku se stala svěží a velmi netradiční barva Viva Magenta, dále jsou to odstíny pale pink, odstíny zelené od lime po khaki, oranž, jasná žlutá, světle fialová lila, odstíny modré od baby blue po navy blue a tuto řadu uzavírají metalické odstíny.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !