Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plesová sezóna je tu: inspirujte se a jednoduše oslňte

9. 01. 2023 | Pro ženy
První měsíce roku patří plesové sezóně. Pokud vás čeká tato nebo jiná společenská událost, není radno podcenit výběr outfitu. Fantazii se meze nekladou, ale jak doporučuje stylistka, vždy se držte zadaného dress codu. Nechte se inspirovat aktuálními trendy co se střihu i provedení týče a zazařte!

Stejně jako v každém módním odvětví i u plesových šatů přichází návrháři s aktuálními trendy. Ty mohou skvěle posloužit jako inspirace, ale nezapomínejte, že při výběru společenských šatů je třeba vždy především zohlednit typ vaší postavy a také to, jak se v nich cítíte.

Pro dokonalou postavu


Pro dokonalou postavu


V jednoduchosti je krása, ale pozor, tento střih není pro každého, neodpustí totiž jedinou nedokonalost. V naprosté většině se totiž jedná o šaty pevně obepínající křivky těla, které jsou ještě navíc z velmi jemných materiálů jako je satén nebo krajka. Tento styl je ideální pro souměrný typ postavy přesýpacích hodin, kdy vznikne útlý pas a zároveň vyniknou ženské boky. A protože jsou šaty tohoto střihu většinou velmi jednoduché, hodí se je doplnit výraznými šperky a doplňky.



Flittry?



Flitry? Ano!


Flitry neodmyslitelně patří k večerním akcím a tento rok tomu nebude jinak. A vůbec s nimi nemusíte šetřit, zabalte se do nich od hlavy až k patě. Budete za hvězdu večera! Jak ale radí a zdůrazňuje stylistka, s doplňky pak opatrně. Bohatě vám postačí jen minimalistické šperky, velké a výrazné náhrdelníky nebo náušnice by se zbytečně tloukly s výraznými šaty a celkový outfit by působil nesourodě.




na vlně asymetrie


Na vlně asymetrie


Asymetrické střihy v horní části šatů jsou skvělým tipem pro postavy, které mají výraznější ramena nebo obecně vrchní část postavy. Takto střižená látka opticky rozbije výraznější plochu a celkově postavu zesubtilní. K těmto typům výstřihů se hodí výrazné visací náušnice, případně rovnou také v asymetrickém provedení, tedy jedna náušnice výraznější nebo visací, na té straně kde je odhalené rameno, menší a jemnější náušnice na té straně, kde je rameno zahaleno látkou. U těchto šatů zapomeňte na náhrdelníky nebo jakékoliv šperky na krk, k asymetrickému střihu se nehodí.





Odhalte ramena


Šaty se spadlými rameny jsou klasika, která se opět vrací do módy. A je to dobře, protože vždy vytvoří velmi ženskou siluetu a opticky přidá na objemu v oblasti hrudníku. Ať už vyberete variantu, která má od pasu dolů nabíranou sukni nebo necháte látky splývat okolo těla, tento střih bude vždycky dokonale elegantní a vhodný i na ty nejvyšší společenské akce.






Sexy ženský pánský styl


Dámský smoking přinesl do ženského šatníku přímo sám Yves Saint Laurent, který tak ukázal, jak krásné spojení může vytvořit ženské tělo a velmi maskulinní typ oblečení. Smoking můžete doplnit klasickou košilí a motýlkem, nebo, pokud to typ akce dovolí, vezměte sako na nahé tělo. Tím docílíte velmi sexy varianty. Pro podporu ženskosti volte k tomuto outfitu vždy a výhradně vysoké podpatky. Pak bude výsledek dokonalý.




Zdroj: Metropole Zličín
Foto: Peek&Cloppenburg


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !