8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošta pro tebe 12.6. 2013

12. 06. 2013 | Televizní tipy
Žijí šťastný život, ale najednou se objevilo něco, co jej může převrátit naruby. Dozví se Rastislav a Jana v pořadu Pošta pro tebe ze dne 12.6. 2013 více o minulosti, o které neměli ani tušení? Vysvětlí Markéta s Jakubem své rodině, co je přivedlo až do pořadu Pošta pro tebe ze dne 12.6. 2013?

Rastislav je muž středního věku. Má stabilizovanou rodinu a vztahy, které by mu mohl leckdo závidět. Domnívá se, že setkáním v Poště pro tebe ze dne 12.6. 2013 může svůj život obohatit, jinou variantu ani nepřipouští. Nevyrůstal u vlastní matky a nezná svoje sestry. Roli biologické matky nepřichází oživovat, svou náhradní, milovanou matku má. Sestry ho zajímají více. Sourozenci za konání rodičů nemohou a Rastislav věří, že pokud Pošta pro tebe 12.6. 2013sestry přijdou, vyjádří i ony svůj zájem o něj. Není ale všechno tak, jak si Rastislav myslel. Bylo vše, co během života slyšel o matce a její rodině, pravda?

Jana celý život tušila, že do své rodiny nezapadá. Měla oba rodiče i sestru s bratrem, ale cítila, že je jiná. Její tušení se potvrdilo před dvěma lety. Nebyla dcerou otce, u něhož vyrůstala. Jaké bylo její překvapení, když se dozvěděla, že svého skutečného otce osobně znala, ale nikdy mu nemohla říci "táto". Biologický otec už nežije a Jana se rozhodla dozvědět se o něm víc! Markéta s Jakubem jsou sourozenci.

Mají velmi spořádanou širokou rodinu. Zdálo by se, že nemají důvod si ani stěžovat, ani děkovat za něco mimořádného. Přesto oba v životě prožili svůj příběh a svá traumata. Nebýt jejich stabilní rodiny, nebyli by dnes tam, kde jsou. Oba jsou si toho vědomi a zejména Jakub dobře ví, že druhou šanci dostane jen jednou. S jakým přáním přicházejí do Pošty pro tebe ze dne 12.6. 2013?

Sledujte další díl pořadu Pošta pro tebe dne 12.6. 2013 od 20:00 hod. na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !