8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošta pro tebe 17.4. 2013

17. 04. 2013 | Televizní tipy
Dne 17.4. 2013 se podívejte na další část pořadu Pošta pro tebe. Adoptovaný Rosťa se rozhodl poznat minulost, která může být i šokující. Nemocná Eva ztratila vše a doufá, že domov nalezne u ztraceného otce. Životem zkoušená Martina se musí postavit před další životní úkol. Pokusí se ho překonat snad i pomocí setkání v pořadu Ester Janečkové. Režie P. Gerža

Rosťa od svých rodičů odmalička ví, že je adoptovaný. Nikdy tuto skutečnost před ním netajili, chtěli předejít případnému šoku a možné nedůvěře. Třiadvacetiletý mladík díky tomu nemá problém s nimi o čemkoli otevřeně mluvit. A to ani teď, kdy se rozhodl seznámit se se svou minulostí. Nehledá rodinu ve smyslu náhradního vztahu. V pořadu Pošta pro tebe ze dne 17.4. 2013 potřebuje znát odpovědi na přirozené otázky týkající se minulosti a jeho původu. K budoucímu poznání přistupuje pozitivně a s pochopením.

Pošta pro tebe 17.4. 2013Eva žije osaměle. Opustil ji manžel, děti, zemřela jí matka. V důsledku nádorového onemocnění přichází o zrak. Ráda by ještě, pokud může, viděla v pořadu Pošta pro tebe ze dne 17.4. 2013 svého otce. Nevychovával ji, strávili spolu jen malinký úsek Evina života. Protože nemocná žena nemá dnes oporu a pravý domov doufá, že jej u svého otce konečně najde.

Martina trpí těžkou nemocí. Ta ji však naučila v životě bojovat a nevzdávat se. Totéž oceňuje u své maminky. Martinina maminka neměla pěkné manželství a vždycky byla v podstatě sama na čtyři děti. Dokázala je však ochránit a vždycky se snažila, aby v žádném případě citově ani materiálně nestrádaly. Kvůli svým dětem musela překonat mnoho těžkých chvil, které ale vždy a obětavě zvládla. Když to už vypadalo, že si bude moci odpočinout a věnovat se svým koníčkům, byla postavena před další těžký úkol.

Sledujte další díl pořadu Pošta pro tebe ve středu 17.4. 2013 od 20:00 hod. na ČT1


Zdroj, foto: Česká televize



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !