MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.05. 2024
Dnes má svátek Svatava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošta pro tebe 20.3. 2013

20. 03. 2013 | Televizní tipy
Dne 20.3. 2013 se podívejte na další část pořadu Pošta pro tebe. Paní Kica je Řekyně. Přesto se narodila v Čechách a prožila zde skoro polovinu svého života. Její rodiče byli uprchlíci a po prohrané občanské válce v Řecku v roce 1949 dostali azyl v tehdejším Československu.

Narodila se zde s dalšími čtyřmi sourozenci a do dospělosti žili společně s rodiči. Pak se dívky vdávaly, chlapci ženili a Kicu a její sestru řecké kořeny táhly zpět do původní vlasti.

Přesto, že do Čech za rodinou jezdila, nikdy od svého odchodu do Řecka už neviděla nejmladší sestru Antulu. Přes 30 let! Nezná její děti, nic o ní neví. Ani zda žije! S přibývajícím věkem se bojí, aby některá setkání neodkládala příliš Pošta pro tebe 20.3. 2013dlouho a později nelitovala, že je neuskutečnila. Přijela tedy ze Soluně, aby sestru uviděla. Bojí se, co všechno se může v pořadu Pošta pro tebe ze dne 20.3. 2013 o Antule dozvědět...

V pořadu Pošta pro tebe ze dne 20.3. 2013 se dozvíte, že Josef se kdysi snažil svou vojenskou službu zkrátit na minimum, jako asi většina mladých mužů. Přesto nakonec sloužil dva plné roky.

Dnes tu dobu hodnotí kladně, a když pomine čas, který mohl strávit jinak, našel přátelé a koníčka na celý život. Vždy, když bere do ruky kontrabas, vzpomene si na kluky z vojny. Proč? Kateřina s Martinem prožili vážnou manželskou krizi. Krize prověřuje vztah. Kateřina o tom ví své. Přesto si myslí, že jejich vztah s manželem i díky tomu momentálně posílil. Ráda by mu poděkovala za druhou šanci, kterou jí dal. Potěší Martina vyznání jeho ženy?

Sledujte další díl pořadu Pošta pro tebe ve středu 20.3. 2013 od 20:00 hod. na ČT1


Zdroj, foto: Česká televize



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !