Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošta pro tebe 3.4. 2013

3. 04. 2013 | Televizní tipy
Dne 3.4. 2013 se podívejte na další část pořadu Pošta pro tebe. Roman má přání a sny jako každý dvacetiletý mladý člověk. I když je tělesně postižený, je velmi optimistický. Proč přichází do Pošty? Danuška žila od 4 let s otcem mimo Čechy. O své matce a bratrovi, kteří zde zůstali, už nikdy neslyšela. Díky náhodě má dnes výjimečný důvod do Prahy přijet. Doufá v nejhezčí dárek k 75. narozeninám!  

V pořadu Pošta pro tebe ze dne 3.4. 2013 se dozvíte, že má Roman přání a sny jako každý dvacetiletý mladý člověk. Mít dobrou práci, být v ní úspěšný, mít kvalitní vztah, milující partnerku, děti.... Přání pro mnohé z nás reálné a relativně dosažitelné, ne tak jednoduché pro Romana. Tělesný handicap mu dosahování cílů znesnadňuje, přesto je velmi Pošta pro tebe 3.4. 2013optimistický a energie má na rozdávání. Nikdo mu nechybí, všechny blízké vídá. Proč tedy přichází do Pošty pro tebe?

V pořadu Pošta pro tebe ze dne 3.4. 2013 se dále dozvíte, že paní Danuška žila od 4 let s otcem mimo Českou republiku. Jejím domovem se stalo Švédsko, Německo a USA. Provozovala s otcem artistickou skupinu a už jako malá prožívala život jiný než ostatní malé děti. S přibývajícím věkem se však otce nutně musela ptát, proč nezná a nevídá svou matku, bratra, který s matkou zůstal v Čechách, proč o české rodině tatínek vůbec nemluví.

Nikdy se však nic nedozvěděla. Otec na ni ani česky nemluvil, a tak Danuška dnes hovoří převážně německy a anglicky. Nikdy však nezapomněla, kde se narodila, kde má její rodina kořeny. Svou českou rodinu, zejména bratra, zkoušela hledat sama, ale bezvýsledně. Trápilo ji, že se už možná nikdy nic nedozví. Právě oslavila 75. narozeniny a už nedoufala, že bude mít důvod do Čech přijet!

Přesto, díky jedné velké náhodě, ten důvod přijet měla. Doufala, že dostane nejhezčí dárek ve svém životě!

Sledujte další díl pořadu Pošta pro tebe ve středu 3.4. 2013 od 20:00 hod. na ČT1


Zdroj, foto: Česká televize



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !