Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pravda o cukru

17. 05. 2023 | Knižní tipy
Název: Pravda o cukru
Autor: Jessie Inchauspé
Překlad: Jana Kordíková
Datum vydání:  5.4.2023
Nakladatelství: Jota
Formát: 145 x 210 mm
Počet stran: 320
Vazba: Brožovaná
Cena: 318 Kč

Jak krevní cukr ovlivňuje kvalitu našeho života. Chcete zlepšit svůj zdravotní stav, lépe spát, mít lepší náladu, více energie, lepší pleť, snížit chuť na sladké i svou hmotnost? To vše je možné. Díky jednoduchým fintám, které vám ve své knize představí biochemička Jessie Inchauspé, ve virtuálním světě známá jako Glucose Goddess, zpomalíte stárnutí organismu, ale přitom se nebudete muset vzdát svých oblíbených jídel, jež vám dělají radost. Jessie vychází z ověřených vědeckých poznatků i ze svého výzkumu. Díky jejím trikům se naučíte kontrolovat hladinu krevního cukru, což bude mít kladný dopad na vaše zdraví a náladu.

Pravda o cukruGlukóza neboli krevní cukr je malá molekula v těle, která výrazně ovlivňuje naše zdraví. Když jíme potraviny bohaté na škrob a cukr, uvolňuje se do krve. Devadesát procent z nás má v krvi příliš vysokou hladinu glukózy – a řada z nás o tom neví.

A jak se to projevuje?

Neodolatelnou chutí na sladké, únavou, neplodností, hormonálními problémy, akné, vráskami… A po nějakém čase může dojít k rozvoji závažnějších obtíží, jako je cukrovka druhého typu, syndrom polycystických ovarií, rakovina, demence nebo kardiovaskulární problémy.

Jessie sestavila deset srozumitelných a originálních triků, díky nimž si hladinu glukózy v krvi vyrovnáte, a tak se zbavíte nepříjemných projevů, které její zvýšenou hladinu doprovází. Přitom ale nebudete muset držet dietu a můžete dál jíst své oblíbené potraviny. Své zdraví máte na dosah!

Výjimečná kniha, která vám zábavnou formou předá nejnovější vědecké poznatky a ukáže vám, jak mít svůj krevní cukr pod kontrolou a jak lze i malými změnami v jídelníčku dosáhnout velkého zlepšení zdravotního stavu.

O autorce knihy Pravda o cukru:


Jessie Inchauspé je biochemička francouzského původu. Jejím cílem je předložit výsledky nejnovějších vědeckých výzkumů ve formě jednoduchých tipů přístupných běžným čtenářům a pomoci jim tak zlepšit své fyzické a duševní zdraví. Ve své první knize Pravda o cukru, která se stala mezinárodním bestsellerem a byla přeložena do 40 jazyků, sdílí překvapivé výsledky svých zjištění týkajících se zásadního významu krevního cukru na naše životy a nabízí účinné tipy, jak si s krevním cukrem poradit. Její instagramový profil Glucose Goddess, kde lidem pomáhá znovu se propojit se svým tělem, sleduje více než milion a půl uživatelů. Získala bakalářský titul z matematiky na anglické King’s College a magisterský titul z biochemie na Georgetownské univerzitě.


Tuto knihu Pravda o cukru zakoupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Jota.

Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pravda o cukru:

Pravda o cukru
Pravda o cukru
Pravda o cukru
Pravda o cukru
Pravda o cukru
Pravda o cukru
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !