Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prima přichází s letním grilováním Zdeňka Pohlreicha v pořadu Rozpal to, šéfe!

19. 04. 2019 | Úspěšní lidé
V průběhu dubna televize Prima natočila další řadu oblíbeného formátu s šéfem Zdeňkem Pohlreichem v hlavní roli. Nad rozpáleným grilem divákům vysvětlí, že grilovat se dá vše, všude a vždy.

Zdeněk Pohlreich se vrací na obrazovky s novou řadou pořadu Rozpal to, šéfe! – a je na co se těšit. Bude grilovat v českých luzích i hájích a dokáže, že na oheň patří prakticky cokoliv. A že touto kulinární technikou lze jídlo připravit nejen z čehokoliv, ale také kdekoliv. Ze zahrady se vydá na piknik na nejrůznější místa české krajiny a předvede, že čerstvě připravená svačinka přímo v přírodě má své neopakovatelné kouzlo.

Prima přichází s letním grilováním Zdeňka Pohlreicha v pořadu Rozpal to, šéfe!V každém díle šéf seznámí diváky s pěti recepty, z nichž jeden je jeho divokou kartou – pokrm chystaný mimo veškeré zázemí, ale s o to větší chutí. Diváci se mohou těšit na to nejlepší z Pohlreichovy kuchyně. A jak sám šéfkuchař vysvětluje, doufá, že je bude během osmi dílů nové řady pořadu Rozpal to, šéfe! trochu vzdělávat i trochu hýřit vtipem. Se svým neopakovatelným kouzlem naučí všechny milovníky masa ugrilovat nejen pořádnou flákotu, ale také drobné kousky masa, které by běžného milovníka grilu možná ani nenapadlo svěřit do péče rozpálené mřížky.

Je čas připravit se na léto společně s šéfem, který u grilu rozhodně není žádným nováčkem, ale zkušeným matadorem. A kde se učit než u těch nejlepších, že?

Jak vysvětluje ředitelka vlastní tvorby Lucia Kršáková: „Je nepopiratelným faktem, že Češi jsou v grilování mistři a právě tato úprava jídla patří v letních měsících mezi ty nejoblíbenější. Proč tedy nespojit příjemné s užitečným a nezískat profi tipy od šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha? Grilovačka pod jeho taktovkou získá novou dimenzi. Jsme velmi rádi, že můžeme divákům zprostředkovat nejen vizuální, ale následně i chuťový zážitek hodný mistra.

Nenechte si ujít další kulinářské čarování v pořadu Rozpal to, šéfe! na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prima přichází s letním grilováním Zdeňka Pohlreicha v pořadu Rozpal to, šéfe!:

Prima přichází s letním grilováním Zdeňka Pohlreicha v pořadu Rozpal to, šéfe!
Prima přichází s letním grilováním Zdeňka Pohlreicha v pořadu Rozpal to, šéfe!
Prima přichází s letním grilováním Zdeňka Pohlreicha v pořadu Rozpal to, šéfe!
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !