Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Miminka
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Proč pořídit spací pytel pro miminko z obchodu JUKKI?

29. 12. 2023 | Vývoj
-Komerční sdělení-

Spací pytle pro miminka jsou v poslední době čím dál více populární. Oproti klasickým dečkám totiž znemožňují zamotání miminka do peřiny nebo například překrytí jeho hlavičky a případné omezení dechu. Navíc také dobře vybraný spací pytel pomáhá snížit riziko přehřátí miminka Právě to je považováno za jednu z možných příčin syndromu náhlého úmrtí kojenců. Pokud plánujete spací pytel pořídit, neměla by vám uniknout nabídka obchodu JUKKI.


JUKKI: Polský výrobce prodávající vlastní produkty pro děti i maminky


Co obchod JUKKI nabízí, odkud pochází a jakým heslem se řídí?
JUKKI je polský výrobce, který prodává výhradně vlastní produkty péče o děti již od narození. Kromě toho v jeho nabídce naleznete také produkty péče o maminky v průběhu těhotenství i po porodu. Vše, co JUKKI nabízí, je navrženo a vyrobeno s ohledem na dětské potřeby, láskou, pečlivostí a precizností. Obchod JUKKI nepochybuje o tom, že si děti i maminky vždy zaslouží jenom to nejlepší. A tak zákazníkům nabízí pouze to, co sám vyrobí, díky čemuž má nad veškerým zbožím maximální kontrolu.

JUKKIZboží JUKKI je bezpečné, kvalitní a pohodlné. I přesto je ale cenově výhodné. JUKKI si dobře uvědomuje, že péče o děti je poměrně nákladná, a tak veškeré produkty nabízí za extra příznivé ceny. Rozhodně přitom ale nezapomíná na kvalitu, která je vždy na prvním místě!

To, že je JUKKI skutečnou jedničkou na trhu, dokazuje i heslo, kterým se řídí – „Fandíme skvělým rodičům“. A hodnocení 4,66 z 5 jen potvrzuje, že to tak skutečně je.

Pestrá a bohatá nabídka obchodu JUKKI


Dětský obchod JUKKI je dělen do několika kategorií. Dětská sekce přináší dětská hnízdečka, oblečení pro miminka, hračky, deky a polštáře, dětské povlečení, doplňky pro cestování, vybavení dětského pokoje, produkty péče o dítě a již zmiňované spací pytle pro miminka.

Kromě dětí JUKKI nezapomíná ani na maminky. Pro ty má ve své nabídce nachystané výrobky vhodné pro období těhotenství i po porodu. Jedná se například o těhotenský polštář, kojící polštář, těhotenské punčochy, odsávačku mléka nebo například jednorázové poporodní kalhotky.

Spací pytel pro miminko z nabídky JUKKI


Společnost JUKKI je synonymem pro kvalitu. Spací pytel pro miminko z jeho nabídky je proto vyroben z nejkvalitnějších materiálů a je navržen tak, aby miminku zajistil maximální komfort a bezpečí. Pokud si pořídíte spací pytel z nabídky JUKKI, budete mít jistotu, že vaše miminko bude v noci spát bezpečně a pohodlně.

Jak vybrat spací pytel pro miminko z obchodu JUKKI?


Výběr vhodného spacího pytle pro miminko může být někdy obtížné. E-shop JUKKI vám chce tento proces co nejvíce usnadnit, a tak vám nabízí různé typy spacích pytlů. Stačí jen zvolit, který spací pytel bude nejlépe vyhovovat potřebám vašeho miminka.

Typy spacích pytlů


    • Spací pytel s kapucí – tento spací pytel je ideální pro miminka po narození, která mají ráda pocit stísněnosti, bezpečí a klidu. Kapuce pomáhá v noci udržovat teplotu miminka.

    • Klasické dětské spací pytle – dětské spací pytle bez kapuce jsou vhodné pro děti, které se chtějí cítit pohodlně a bezpečně během spánku, ale kapuce jim není příjemná. JUKKI nabízí různé velikosti a designy těchto modelů. Stačí si jen vybrat, který bude pro vaše miminko nejlepší.

Dětský obchod JUKKI přináší širokou škálu spacích pytlů pro miminka a děti. Ať už hledáte spací pytel pro novorozence, dětský spací pytel nebo spací pytel s kapucí, nabídka JUKKI je skutečně natolik rozmanitá, že si v ní každý rodič vybere přesně to, co aktuálně hledá! Nezáleží na tom, zda právě sháníte produkty péče o novorozence či batolata, jelikož JUKKI vždy přináší vhodný produkt pro jakýkoliv dětský věk. A to samozřejmě nejen po narození vašeho miminka, ale ještě předtím. Tedy v okamžik, kdy je nutné pořídit celou dětskou výbavičku a připravit se tak na příchod nového člena rodiny.


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !