Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Proč se cítíme špatně, když se máme tak dobře?

15. 04. 2023 | Knižní tipy
Název: Proč se cítíme špatně, když se máme tak dobře?
Autor: Anders Hansen
Datum vydání: 2 / 2023
Nakladatelství: Grada
Formát: 144 × 207 mm
Počet stran: 208
Vazba: Brožovaná vazba
Cena: 297 Kč

Lidský mozek je doslova biologický zázrak, jak je tedy možné, že nezvládne zařídit zdánlivě tak jednoduchý úkol, abychom se cítili skvěle? Žijeme v nejlepší éře lidských dějin, přesto se zdá, že prohráváme boj s vlastními emocemi.

Odpovědi neleží před námi, ale naopak daleko v minulosti. Biologické naprogramování našeho mozku je z velké časti stále nastaveno na přežití. Jenže stav pohotovosti, nezbytný pro přežití, vyvolává v lidském těle stres, úzkost a strach. A tím se dostáváme k podstatě problému.

Proč se cítíme špatně, když se máme tak dobře?Autor se v této knize zabývá emocionálním životem z neurologického hlediska. Nabízí nový úhel pohledu, ze kterého lze některé emoční pochody považovat nikoliv za příznaky nemoci, ale naopak za projevy normálního a zdravého fungování našeho organismu. Díky novému přístupu k vlastnímu emocionálnímu životu zjistíte, zda se skutečně cítíte hůře než dříve, jak to pomocí biologického pohledu můžete změnit, na co je důležité se soustředit a co vás skutečně činí šťastnými.


O autorovi knihy Proč se cítíme špatně, když se máme tak dobře?:


Anders Hansen (* 1974) je švédský lékař, psychiatr, spisovatel a moderátor populárně vědeckých televizních pořadů. Je autorem několika velmi populárních a prodávaných knih o tom, jak funguje lidský mozek, a pravděpodobně nejoblíbenějším švédským odborníkem, který se zabývá tímto tématem. Bylo prodáno přes 2 miliony výtisků jeho knih do 34 zemí. Za své knihy i popularizaci tématu psychického zdraví formou přednášek získal řadu ocenění.


Tuto knihu Proč se cítíme špatně, když se máme tak dobře? zakoupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Grada.



Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Proč se cítíme špatně, když se máme tak dobře?:

Proč se cítíme špatně, když se máme tak dobře?
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !