MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 12.05. 2024
Dnes má svátek Pankrác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Radek John v pořadu Bez cenzury od 5.3. 2013

5. 03. 2013 | Televizní tipy
Selhání politiků, podvody páchané na nás všech, finanční pasti, praktiky lichvářů či obchodníků s drogami, korupční kauzy, krádeže nebo nespravedlivá obvinění – to je jen zlomek témat, kterým se bude věnovat nový investigativní pořad Radka Johna Bez cenzury. TV Barrandov ho poprvé vysílá v úterý 5.3. 2013 ve 20 hodin.

Radek John – Bez cenzury:


V každém vydání publicistického pořadu Bez cenzury může divák očekávat tři reportáže v široké žánrové paletě od odhalování korupčních kauz a kriminálních činů přes reportáže o obětech exekutorů a nejrůznějších nepoctivců až po příběhy, nad kterými zůstává rozum stát a člověk se zdráhá uvěřit, že se skutečně staly.

Radek John v pořadu Bez cenzury od 5.3. 2013Naším cílem je dělat co nejlepší investigativní žurnalistiku,“ říká Radek John, který je zároveň moderátorem, dramaturgem i reportérem pořadu Bez cenzury. Nepopírá, že při jeho přípravě se inspiroval v zahraničí. „Nikdo nevymyslí lepší schéma investigativního pořadu, než jsou tři reportáže. Už dávno na to přišli v americkém pořadu 60 Minutes,“ doplňuje. Bez cenzury se od konkurenčních pořadů bude lišit zejména formou. Nebude mít žádné studio, všechno, včetně spojovacích materiálů, se natáčí v exteriérech mezi lidmi, což podle tvůrců jen podtrhuje reálnost kauz, jež se v reportážích odhalují.

Některé problémy jsou téměř neřešitelné, dokud nejsou zveřejněny. Zveřejnění se nejvíc bojí špatní úředníci i politici. Proto medializace vyvolává tlak na nápravu věcí a má nezastupitelné místo v případech, s nimiž politici nedokážou, nebo nechtějí hnout,“ říká k novému pořadu Bez cenzury Radek John.

Když selhaly všechny ostatní možnosti, jak napravovat všechno to pokažené v této zemi, může pomoci právě veřejné odhalení problému. Proto má smysl vytvořit pořad Bez cenzury a bez cenzury, beze strachu a bez pardonu ukazovat všechno to, s čím je nespokojena většina občanů této země,“ dodává Radek John – moderátor pořadu Bez cenzury.

V prvním díle pořadu Bez cenzury, který TV Barrandov odvysílá v úterý 5.3. 2013 ve 20 hodin, Vás Radek John proved velkou reportáží o kauze solárních elektráren. Další reportáž vám odhalí, co všechno se odehrává v noci na pražském Václavském náměstí. A na závěr se můžete podívat, jak slovenské zákony rozhodují o životě a smrti nevinných zvířat.

Radek John se poprvé objeví v pořadu Bez cenzury
již v úterý 5.3. 2013 na TV Barrandov.

Zdroj, foto: TV Barrandov

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Vždycky se mi líbil, a připadal mi rovný. Ale tím, jak vstoupil do politiky, to všechno zkazil...škoda...
Obrázek uživatelky
profil
Johnovi nevěřím už nic,on taky není čistý jak lilie...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles