Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 16.06. 2024
Dnes má svátek Zbyněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ratolest Fest - Praha si užije nový festival pro rodiny s dětmi

20. 05. 2014 | Kultura

Přes 50 zážitků na jednom místě, vstup zdarma

Závod odrážedel a koloběžek, velký dětský bazar, zásah hasičského člunu s vodním dělem, výtvarné a hudební dílny, cvičení s kočárky, vodní bitva, nábor malých kajakářů, ragbistů, fotbalistů, tenistů, baseballistů či hráčů kolové, zábavná cesta k třídění odpadu, parník do Zoo, spousta soutěží, skvělé festivalové menu a hlavně sobota plná zábavy – to vše vás čeká na prvním ročníku unikátního festivalu pro rodiny s dětmi Ratolest Fest.

„Ratolest Fest je součástí projektu Českého Olympijského Výboru – Česko Sportuje. Návštěvníky čeká víc než 50 interaktivních stanovišť tělovýchovných jednot, sportovních klubů, školek a organizací pracujících s malými i nejmenšími. Chceme děti také seznámit s menšinovými i olympijskými sporty, ale také stimulovat jejich estetické cítění v mnoha výtvarných, hudebních i pohybových dílnách. Cílem festivalu je to, aby malí po dni plném zážitků spokojeně usnuli a velcí načerpali inspiraci na aktivity pro děti prázdniny a pro další školní rok,“ říká pořadatel akce Matěj Špiroch.

Ratolest Fest - Praha si užije nový festival pro rodiny s dětmiCo je na Ratolest Festu jinak?

V sobotu 24. května od 9 do 19 hodinna náplavce Rašínova nábřeží budete marně hledat připálené klobásy, alkohol nebo statické stánky, kde nezaujaté hostesky stráží firemní propisky. Ratolest Fest se kouká na svět dětskýma očima a chce si pořád hrát. Na každém z padesáti interaktivních stanovišť můžete něco nového vyzkoušet a zažít.

„Snad každá pražská rodina týden co týden už od středy přemýšlí: Kam o víkendu s dětmi? Ratolest Fest děláme, abychom na tuto otázku dali jasnou odpověď. Na jednom místě nabídneme rodinám bohatý a netradiční program i spoustu podnětů pro volný čas o prázdninách či školním roce. Osobně se těším třeba na ragby pro nejmenší v podání RC Tatra Smíchov nebo výtvarné dílny s výrobky z Obrázkového ostrova Lenky Procházkové.“ láká další z pořadatelů Luděk Valchář.

Na závažná témata s úsměvem

Program Ratolest Festu se odehrává na každém stanovišti. Už pro první ročník se podařilo dát dohromady velkou škálu sportovních, výtvarných a volnočasových aktivit spojených s životem pražských rodin. Formou her věnují prostor i závažnějším tématům od podpory dobročinných organizací přes třídění odpadu a recyklaci až po ústní hygienu nejen prvních zubů.

Zdroj, foto: Ratolest Fest


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ratolest Fest - Praha si užije nový festival pro rodiny s dětmi:

Ratolest Fest - Praha si užije nový festival pro rodiny s dětmi
Ratolest Fest - Praha si užije nový festival pro rodiny s dětmi
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles