Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Robin Hood - Cesta ke slávě skončila pro Petra Veslára

29. 03. 2010 | Televizní tipy
Talentová show Televize Prima Robin Hood – Cesta ke slávě má za sebou první živý přenos. První zatěžkávací zkouška prověřila pěvecké nadání sedmi adeptů na roli Robina. Nechyběly ani „Mariany“- ty v barrandovských ateliérech mohutně podporovaly kluky z hlediště. V průběhu večera zazněly árie z nejznámějších muzikálů od Fantoma opery přes Chicago a Johanku z Arku až k Bídníkům. Pro jednoho ze sedmi statečných Robinů - Petra Veslára - ale cesta ke slávě skončila.

 

S talentovou show Robin Hood – Cesta ke slávě se diváci setkali už třikrát v sestřihových dílech z castingů. Teprve ode dneška však měli možnost do děje sami zasáhnout a rozhodnout koho budou na cestě za slávou potkávat dál. Svými SMS zprávami poslali do dalších kol šest Robinů. Sedmý z finalistů – Peter Veslár však ve svém snu o Robinovi už pokračovat nebude.
Od diváku dostal spolu s Lacem Hudcem nejméně hlasů a podle pravidel soutěže se tak ještě oba utkali ve „vyřazovacím“ kole. V tom měli poslední slovo tvůrci ve složení Gabriela Osvaldová, Ondřej Soukup, Ján Ďurovčík a Michal Kocourek. Jejich rozhodování diváci slyšeli a měli tak možnost poznat, jak je těžké ze dvou vyrovnaných adeptů na Robina zvolit jen jednoho. I přesto, že se všichni čtyři tvůrci shodli na tom, že Peter Veslár je pro roli Robina vhodný typ, postoupit dál nechali mladý talent - Laca Hudce. „Na jedné straně je zkušenost a profesionalita, na druhé straně obrovský potenciál,“ zhodnotil tuto volbu Ján Ďurovčík, režisér připravovaného muzikálu.  ­

Peter Veslár byl z vyřazení podle vlastních slov trochu překvapený, ale jako zkušený muzikálový zpěvák o své budoucnosti v tomto oboru nepochybuje. A co mu talentová show přinesla? „Dalo mi to určitě televizní zkušenost a vzalo mi to možnost bojovat o Robina,“ zkonstatoval bezprostředně po přenosu vyřazený finalista.  

První z živých přenosů se nesl ve znamení árií z nejznámějších muzikálů. Diváci tak slyšeli například Hudbu noci z Fantoma opery, Tam jen láska může vést z muzikálu Chicago, Ty si jen déšť z Johanky z Arku nebo Tam ve hvězdách z Bídníků. Všech sedm adeptů na roli Robina předvedlo skvělé výkony, „Mariany“ ale nejvíce dle jejich slov překvapil Jan Kříž, který živý přenos zahájil jako Fantom opery.  Příští neděli budou mít zase ony možnost předvést nejznámější muzikálové árie.

Diváci jistě ocenili i výkon moderátorské dvojice Martina Kociánová – Petr Vondráček, který vybalancoval i moderátorčino zamotání do šatů na schodech, jež skončilo jejím vyvrtnutým kotníkem a vyžádalo si lékařské ošetření: na afterparty dorazila Martina o berlích. Co předvedou moderátoři příště?

Nenechte si ujít další přímý přenos talentové show Robin Hood – Cesta ke slávě v neděli 4. dubna ve 20.00 na Primě!

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !