Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 14.05. 2021
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Rozpal to, šéfe - 4. 5. 2021

4. 05. 2021 | Televizní tipy
Sedmá řada populárního pořadu se bude odehrávat tradičně na statku, nepřijdeme však ani o výlet do krásné české krajiny. Zdeněk každý díl uvede nad přenosným piknikovým grilem, na kterém připraví zajímavý předkrm. Tentokrát to bude pravý americký hamburger z hovězího masa. S pečenou houskou a cibulkou, protože jen tak podle šéfa dosáhnete ideálního prvního křupnutí.

Další inspirací bude příprava uzeného halloumi sýra s pikantní balkánskou omáčkou. Po vegetariánské variantě na gril se konečně dostaneme ke kusu masa. Pozor, víte, že řapíkatý celer je dostatečně slaný na to, aby ochutil omáčku k sýru? Pokud vám až dosud toto bylo utajeno, teď už víte, jak si šetřit zdraví.

Rozpal to, šéfe - 4. 5. 2021Vepřová kýta se švestkovou omáčkou se vám bude „chystat sama“. Což je podle Zdeňka Pohlreicha skvělá taktika: „Hosté budou nervózní, že se nic neděje, že se s nimi bavíte, a vy už vlastně budete mít hotovo.“ Kromě toho se právě v tento okamžik naučíte mistrovsky vázat roládu.

Následný host, sládek, probere se Zdeňkem, jakou péči potřebuje pivo, aby u grilovačky chutnalo nejlépe. Víte, že jedno smítko prachu ve sklenici vám může zkazit pivní požitek i prožitek? Nebo třeba to, že na světle byste lahve s pivem rozhodně nechávat neměli?

Každý díl završíme sladkou tečkou, kterou šéf připraví spolu s cukrářkou Ivetou Fabešovou. Společně divákům předvedou, že i na grilu se dají jednoduše připravit lahodné dezerty. Tentokrát to bude čokoládové brownie s pekanovými ořechy, créme fraiche a jahodami. Zdeněk se nebude umět s Ivetou shodnout, zda stačí nechat korpus v grilu třicet minut – on by navrhoval půl hodiny. I když se právě v tomto bodě odborníci rozcházejí, výsledek bude nakonec skvělý. A vy zjistíte, že nejen maso patří na gril.

Další řada populárního pořadu je tady. Jestli chcete o grilování vědět to, co vám zatím zůstalo utajeno, sledujte Rozpal to, šéfe! nově od úterý 4.  5. 2021 ve 22.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles