8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rudolf Hrušínský nejml. autorem nové knihy Agrometal

19. 10. 2023 | Knižní tipy
Název: Agrometal
Autor: Rudolf Hrušínský, nejml.
Datum vydání: 10 / 2023
Nakladatelství: Ikar
Formát: 130 x 200 mm
Počet stran: 280
paperback
Cena: 279 Kč

Čeho je muž schopen pro lásku ke své ženě? Pokud ji miluje, dá se říct, že všeho na světě. Například zúčastnit se hudební soutěže, aniž by uměl hrát na nějaký hudební nástroj či zpívat. A pokud mu schází spoluhráči do kapely, i s tím si dokáže poradit. Má přece přátele a s jejich pomocí zvládne překonat jakoukoli překážku. A tak se během jednoho horkého léta v jižních Čechách změní život nejen Lukynovi s Martou, ale i nic netušícímu manažerovi nadnárodní společnosti s hlavním městě.

Agrometal„Kniha je o plnění přání a snů. O tom, jak rozdílně je vnímají muži a ženy. A také o tom, jak se dá najít přátelství i tam, kde ho nečekáte,“ uvádí Rudolf Hrušínský nejmladší. Román je inspirován osmidílným televizním seriálem Agrometal, který odvysílala TV Prima v průběhu května – června 2023 a k němuž Rudolf Hrušínský nejml. napsal scénář. Příběh vychází z původního televizního scénáře, ale kniha je obohacena o nové postavy a situace, vyprávěné s laskavým nadhledem. Silnou stránkou této knižní novinky jsou pravdivá a zároveň milá vykreslení partnerských vztahů, poetika a vlídný humor.

Téma vztahů mezi lidmi mě vždycky zajímalo, ať se jedná o lásku, přátelství, nebo vztah rodičů k dětem. Je jedno, kde žijete, čím se živíte, všichni prožíváme v určitých situacích nějaké emoce. Zažíváme starosti i štěstí a bez rozdílu něco uvnitř sebe cítíme. Náš život prostě naplňují vztahy, touhy a sny a všechny nás těší nebo naopak trápí a bolí v podstatě stejné věci, ať jste odkudkoli, dodává autor. Kniha vychází i v audio verzi, kterou namluvil herec Dejvického divadla Jaroslav Plesl.


Rudolf Hrušinský nejmladší

O autorovi knihy Agrometal:


Rudolf Hrušínský nejml. (*1970)

Herec a scenárista. Od dětství hrál v Městských divadlech pražských a v Národním divadle v Praze. Již při studiu na Pražské konzervatoři začal účinkovat v pražském Činoherním klubu. Vytvořil desítky rolí ve filmech, v televizi a divadle. Po roce 2000 žil a podnikal ve Španělsku a v Latinské Americe, kde také podporoval různé charitativní projekty. Od roku 2018 se věnuje psaní. Román Agrometal inspirovaný vlastním scénářem ke stejnojmennému televiznímu seriálu je jeho debutem. Je ženatý. Žije za Prahou.


Tuto knihu Agrometal koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Knižní klub nebo na eshopu Luxor.cz


Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Rudolf Hrušínský nejml. autorem nové knihy Agrometal:

Rudolf Hrušínský nejml. autorem nové knihy Agrometal
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles