Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.05. 2021
Dnes má svátek Servác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Šéfem za pár minut - 3. díl - 12. 11. 2020

12. 11. 2020 | Televizní tipy
Nový pořad televize Prima, Šéfem za pár minut, přináší neotřelý pohled na vaření. Když své síly spojí Zdeněk Pohlreich s Ivetou Fabešovou, výsledkem může být jedině: oslnivá kuchyně v každé rodině. Diváci mohou sledovat skvělé tipy na rodinné vaření ze surovin, které stoprocentně mají ve spíži, 12. listopadu ve 22.30 nebo v repríze v neděli 15. listopadu v 10.30.

Ekonomické vaření nemusí být nudné a nezáživné. Jak tvrdí Zdeněk Pohlreich ve třetím díle pořadu Šéfem za pár minut: „Zkuste přijít na chuť rybám. Jsou sice dražší, ale zato se z nich dá udělat tolik variant jídla, že vám to ani nepřijde.“

Šéfem za pár minut - 3. díl - 12. 11. 2020Na jaké recepty se můžete těšit tentokrát?


-    Losos pečený na citronovém lůžku s medem a pažitkou
-    Penne s lososem a rajčatovým sugem
-    Žloutkové věnečky
-    Cuketové placičky s jogurtovo-bylinkovým dipem

Podle šéfa je jasné, že výše uvedené dobroty jsou chutné, skvělé a nevysají peněženku. Navíc jedna ze surovin je natolik variabilní, že se z ní dá připravit hned několik pokrmů.
Jediné, co upřesňuje šéf během vaření, je to, abyste sázeli na kvalitní suroviny. Díky nim totiž nemůžete nic zkazit a každé z vašich jídel bude výborné.

Iveta Fabešová vás tentokrát naučí perfektní odpalované těsto. Připraví z něj věnečky, vy můžete po zvládnutí receptury ohromovat rodinu větrníky i dalšími dobrotami. Ovšem zhodnoceno Ivetou i Zdeňkem, klasické věnečky jsou: „nechutně dobrý“.

Nakonec dojde i na plevel ze zahrádky – tedy cuketu. Ta si žije svým životem, nepotřebuje péči – a večeře je z ní výborná. Šéf vysvětlí, jaká velikost je pro přípravu večeře nejlepší a proč je nenechat přerůst. I co znamená název „mléčná cuketa“.

Vyzkoušejte recepty, které nezruinují váš rozpočet, a získáte pochvalu všech členů rodiny. Protože když se na přípravu jídel a fungování kuchyně podíváte jako šéf, zbytky na vyhození zkrátka nebudou. Navíc – jídlo okořeněné spoustou humoru chutná nejlíp.

Jak se stát Šéfem za pár minut, prozradí Zdeněk Pohlreich v dalším díle pořadu již 12.11.2020 na Primě.


Zdroj, foto: Prima ZOOM

Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !