Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vanda Károlyi novou postavou seriálu Přístav

4. 03. 2017 | Poslední díl
Slovenský šarm a šmrnc! Do Přístavu vtrhne živel, který půjde jen těžko zkrotit. Herečka Vanda Károlyi je nová postava a přítelkyně Míry Šimáčka (Václav Jiráček).  „Vilma Bláhová je velice svérázná ženská, velmi autentická a dost živelná, takže myslím, že k Šimáčkovi se dost hodí, není to žádná tichá, plachá, introvertní baba, spíš je to ježibaba. Ti dva se k sobě hodí naturelem, takže s Vencou nám to spolu myslím jde,“ prozradila Vanda.

 Čím ji role Vilmy bavila? „Myslím, že mám ráda vtip, humor, ráda se směju a myslím, že Vilma je velice vtipná, nemá ještě děti, závazky, takže život si naplno užívá,“ říká herečka.  Dokonce i prozradila, jak Šimáčka sbalila. „Šimáček má rád erotické hrátky, když je zamilovaný, novoty, a navíc máme společnou věc. Myslím, že jsme odraz takových novodobých šmejdů, máme rádi rychle vydělané peníze, rádi se obracíme v obchodě a prodáváme hlouposti,“ uvažuje.

Vanda Károlyi novou postavou seriálu PřístavPři natáčení Vilma zažila chvíle, kdy musela bez ohledu na počasí zahrát různé scény. „Moje první klapka byla v 15 stupních po dešti, byla jsem nahá, jen v podprsence, v mokré trávě, bez deky, bez ničeho, “ směje se Vanda. Natáčela i to, jak se s Mírou Šimáčkem seznámila. „Je to rekonstrukce našeho seznámení na pláži, takže zase bude nahá, bez deky a jen v podprsence,“ říká Vanda. 

Nahoty se rozhodně nebojí, ale být totálně nahá? „Kdybych měla být úplně nahá, chtěla bych víc pěny nebo tmu,“ dodává herečka.

 Přístav hlásí novou lásku! Václav Jiráček se zamiluje


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vanda Károlyi novou postavou seriálu Přístav:

Vanda Károlyi novou postavou seriálu Přístav
Vanda Károlyi novou postavou seriálu Přístav
Vanda Károlyi novou postavou seriálu Přístav
Vanda Károlyi novou postavou seriálu Přístav
Vanda Károlyi novou postavou seriálu Přístav
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !