Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 01.06. 2024
Dnes má svátek Laura
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Seřiďte se

19. 08. 2022 | Knižní tipy
Název: Seřiďte se
Podtitul: Zázračná síla Clock genu
Autor: Dr. Suhas Kshirsagar
Nakladatelství: Zoner Press
Formát: 150 x 230 mm
Rok vydání: 2022
Počet stran: 256
Vazba: Brožovaná vazba
Cena: 358 Kč

Žijete zdravě, cvičíte, máte dostatek spánku, ale i přes to přibíráte na váze a ráno pětkrát posouváte budík? Diety, které radí odborníci fungují na všechny ostatní, ale na vás zásadně ne? Řešení je jednoduché – seřiďte se!


Seřiďte seV knize Seřiďte se (Change Your Schedule, Change Your Life) Dr. Suhas Kshirsagar, jehož výzkum spojuje starodávnou ájurvédskou moudrost s nejnovějšími vědeckými poznatky, předkládá čtenářům 30denní plán, pomocí kterého se vydáte na cestu za harmonií, zdravím a ideální váhou. Na příbězích svých pacientů ukazuje, jak důležité je si uvědomit jedinečný vnitřní rytmus vedený cirkadiánním kódem a Clock geny a přizpůsobit svůj životní styl potřebám těla. Uvědomuje si, že každý jsme jiný, máme jiný metabolismus, což je koneckonců důvod, proč nikdy nefungují ony výše zmíněné diety. Dělí čtenáře do čtyř skupin a pro každou z nich navrhuje individuální postup, jak dosáhnout cíle, aniž by se trápili, měli hlad, nebo pociťovali jiné nepříjemné dopady změn.
Dovolte svému tělu přirozeně řídit váš život. Změnou, kterou pocítíte téměř okamžitě, budete příjemně překvapeni a po pár týdnech budete udiveně přemýšlet nad tím, jak jste někdy mohli žít jinak. Šťastnou cestu k seřízení!

O autorovi knihy Seřiďte se:


Doktor Suhas Kshirsagar, BAMS, MD (ájurvéda) je celosvětově uznávaný ajurvédský léčitel a učitel původem z Indie. Je ředitelem společnosti Ayurvedic Healing, vedoucím kliniky Integrative Wellness
Clinic v Severní Kalifornii a autorem knihy The Hot Belly Diet . Je držitelem titulu BA v ajurvédské medicíně a na prestižní univerzitě Pune University absolvoval tříletý rezidenční MD program (doktorát v ajurvédské interní medicíně) s vyznamenáním. Působí jako poradce a konzultant v Chopra Center a je členem několika ajurvédských institucí.


Tuto knihu Seřiďte se koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Zoner Press.

Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Seřiďte se:

Seřiďte se
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !