Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Série Průšvihy drzého (zá)školáka od Ládi Hrušky přichází s třetím dílem

11. 09. 2021 | Knižní tipy
Název: Průšvihy drzého záškoláka:
Trapné hlášky (pra)rodičů

Autor: Láďa Hruška
Datum vydání: 6 / 2021
Nakladatelství: PIKOLA
Vazba: Pevná
Formát, hmotnost: 155 × 197 mm, 336 g
Počet stran: 168
Cena: 199 Kč

Že prázdniny u babičky a dědy mohou být plné dobrodružství a překvapení, ukáže již třetí díl ze série Průšvihy drzého (zá)školáka s podtitulem Trapné hlášky (pra)rodičů. Její autor, Láďa Hruška, se na stránkách knížky opět vrací k šesťákovi Mikymu Marnému, kterého stejně jako ostatní děti čekají letní prázdniny. Malí i velcí čtenáři a fanoušci Vychytávek Ládi Hrušky zažijí s Mikym nejedno překvapení, připravených je pro ně i několik letních vychytávek. Kniha je nyní k dostání v knihkupectvích za doporučenou cenu 259 Kč.

Série Průšvihy drzého (zá)školáka od Ládi Hrušky přichází s třetím dílemLetní prázdniny jsou konečně tady a Mikymu Marnému nic nezabrání v tom, aby si je pořádně užil! Dokonce ani hádka s rodiči, kvůli které místo na společnou dovolenou do Chorvatska odjede na vlastní pěst k babičce a dědovi. A to přímo… Do Prčice! Moc zábavy si od toho neslibuje, ale brzy zjistí, že se pořádně spletl. Ukáže se, že děda je pěkný srandista a že i s babičkou se dá ledacos vtipného zažít, třeba oslavu Vánoc v červenci! A co teprve když Miky potká neodolatelnou kolii Barunku, která patří dědovu kamarádovi panu Vomáčkovi – to je hned láska na první pohled!

„Konečně si užívám, že se mohu už potřetí převtělit do malého raubíře a vyvádět lotroviny alespoň takto na papíře, protože v dětství jsem žádný extra průšvihář ani záškolák rozhodně nebyl, spíš takový průměrňák,“ říká o dalším díle knihy její autor Láďa Hruška a dodává: „V dílku se mi povedlo neplánovaně propojit své dvě největší skupiny fanoušků – děti a jejich prarodiče. Podle ohlasů totiž knížku kupují dětem jako dárek a sami se u ní baví.

A tento třetí díl je v podstatě o tom, že zábavné a dobrodružné prázdniny mohou děcka zažít klidně v Česku se svou babičkou a dědou, přestože zbytek rodiny po hádce doma odletěl do exotických destinací a zábavních parků.“
Stejně jako předchozí díly doplňují i tento ilustrace Filipa Škody.

Nechte se inspirovat nejen dalším pokračováním Průšvihů drzého (zá)školáka, ale i pořadem Vychytávky Ládi Hrušky, který vám pravidelně každou neděli na Primě přináší nejrůznější tipy a rady, doplněné o řadu vychytávek pro ty nejmenší. Po dobu letních prázdnin v reprízách, nové díly se na obrazovky vrátí na podzim.

Tuto knihu Průšvihy drzého záškoláka koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Knižního klubu nebo na eshopu Luxor.cz.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Série Průšvihy drzého (zá)školáka od Ládi Hrušky přichází s třetím dílem:

Série Průšvihy drzého (zá)školáka od Ládi Hrušky přichází s třetím dílem
Série Průšvihy drzého (zá)školáka od Ládi Hrušky přichází s třetím dílem
Série Průšvihy drzého (zá)školáka od Ládi Hrušky přichází s třetím dílem
Série Průšvihy drzého (zá)školáka od Ládi Hrušky přichází s třetím dílem
Série Průšvihy drzého (zá)školáka od Ládi Hrušky přichází s třetím dílem
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles