8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 19.4. 2013

19. 04. 2013 | Televizní tipy
Oblíbená televizní Show Jana Krause s datem 19.4. 2013, bude opět plná zajímavých hostů. Fotbalista Václav Kadlec, herečka Ha Thanh Nguyen a dokumentaristka Silvie Dymáková se představí v další Show Jana Krause s datem 19.4. 2013.

Show Jana Krause – 19.4. 2013:


Václav Kadlec – dvacetiletý fotbalista pražské Sparty. Sparťanská superstar – útočník Václav Kadlec na sebe strhl pozornost českého fotbalového světa, když při ostře sledovaném sobotním derby se Slavií zajistil Spartě vítězství. Jeden gól sám dal a druhý připravil kolegovi Krejčímu.

Show Jana Krause 19.4. 2013Derby se tak stalo téměř jeho osobní exhibicí. Kadlec je nejmladším střelcem v historii české reprezentace. Kromě toho na sebe upozornil svým hrozivě vypadajícím zraněním lebky vloni v listopadu, které utrpěl při zápasu v Mladé Boleslavi. Všechny šokoval "promáčklým" čelem a nějakou dobu hrál ve speciální helmě.

Ha Thanh Nguyen – nejznámější Vietnamka v Česku, která zde vystudovala scénografii a věnuje se také herectví.

Silvie Dymáková
– dokumentaristka, jejíž film Šmejdi o předváděcích akcích pro seniory má zrovna premiéru. Silvie točila svůj kontroverzní dokument v přestrojení, kdy navštěvovala akce pro seniory, které se staly nelichotivým fenoménem dneška. „Tyhle akce pro seniory jsou nejen sondou do naší společnosti, ale i do života seniorů – je až zvrácené, co jsou ochotni dělat pro kus salámu," říká mj. Silvie.

Premiéru dalšího dílu třetí série Show Jana Krause uvidíte
v pátek 19.4. 2013 od 22.15 na Prima family.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !