Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sluneční brýle - neonky

12. 03. 2010 | Trendy

Trendy se stále mění jako aprílové počasí. Co bylo hitem minulý rok, letos už je zase out. Ale proto nás móda tolik přece baví. Nemusíte ji brát, ale zas tak vážně. Pokud jste si nějaký úlovek z minulého roku oblíbily a sluší vám, nemusíte se ho vzdávat.

Móda má hlavně vyjadřovat vaši osobnost. A naopak se ne každá novinka bude slušet právě vám, lichotit vaší postavě. A potom jsou tu i takový stylové vychytávky z módních časopisů, které máme nejradši a to jsou nadčasové modely. Také jste si určitě již všimly, že některé zajímavé a oblíbené kousky se k nám vracejí i třeba po 20 letech. Jednu z nich vám právě teď představím, jsou to neonové sluneční brýle. Možná jste právě teď zjistila, že je máte ještě někde schované doma.

 

Návrháři si vzali příklad z 80. let - ze slavného Top Gunu a trochu je inovovali. Brýle dostaly streetovější vzhled, neotřelost jim dodaly neonové barvy a geometrický design.

Vzpomínáte je ještě na tolik oblíbené sluneční brýle z 90. let? Jednoduché tvary, divoké barvy a vzory. Ano to jsou ony a můžete si být jisti, že toto léto v nich uděláte stejnou parádu jako v minulém století.

 

Návrháři se již minulý rok inspirovali u sladkých lolitek a tento trend stále pokračuje. Brýle ve tvaru srdcí nebo rtů letos dostali jen novou neonovou barvu. Dalším pokračujícím trendem je Shutter shades, to jsou brýle s mřížky.

 

Neonky jsou vyrobeny z pryže nebo z platu, ve veselých barvách, s tmavými nebo barevnými skly. Hodí se jak pro malé děti, tak pro dospělé parádnice. Vzít si je můžete k bazénu, na procházku nebo na výlet. Do práce bych zvolila spíše decentní černé nebo bílé obroučky než neonky.

 

Žlutá, zelená, růžová, oranžová ... klidně si můžete pořídit od každé barvy jedny nebo si vybrat jen jedny nejoblíbenější. Protože tyto brýle působí lehce retro nezapomeňte si k nim pořídit barevné korálky, ať přivítáte jaro co nejveseleji.

 

Jana Arnoštová

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
I NA PODZÍM
Obrázek uživatelky
profil
ja tiež nepozerám moc na módu ale na to, aby mi tie okuliare pekne sedeli na nose ;)
Obrázek uživatelky
profil
Cez leto nosím pravidelne.
Obrázek uživatelky
profil
ke svému životu potřebuji, musí především dobře sedět, pochoopitelně trošku slušet, ale určitě nemusí budit pozornost davu.
Obrázek uživatelky
profil
Na modu moc nekoukám,protože se stále mění.Důležité pro mne je,aby brýle dobře drželi na nose a nesjížděli,když se v létě potím a potom to abych nemžourala jako krtek vytažený z díry,ale mohla zaostřit na co právě potřebuji.Navíc,brýle sluneční nejsou jen ozdobou,ale hlavně nám chrání oči.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles