Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 03.06. 2025
Dnes má svátek Tamara
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hrajte o balíčky s pomocníky na zavařování Dr. Oetker

2.06. - 8.06. 2025 | Aktuální soutěže
¨ želírování s Dr.OEtker


















Rodinné recepty si každý z nás střeží jako vzácný poklad. Připomínají nám prázdninové chvíle strávené u babičky plné slunečných paprsků, zralého ovoce a ledové vody v zurčícím potůčku. Využijte letos svou úrodu ze zahrádky pro přípravu chutných domácích džemů a přispějte svou troškou do rodinného dědictví. Vyzkoušejte netradiční ingredience a nové výrobky na želírování od Dr. Oetker. Snadno a rychle tak vykouzlíte jedinečné domácí pochoutky s nízkým obsahem cukru, na které budou příští generace s láskou vzpomínat.

Domácí zavařování a výroba džemů jsou skvělý způsob, jak si uchovat sezónní ovoce plné chuti a vůně po celý rok. Zatímco naše babičky při přípravě džemů často pracují s poměrem ovoce a cukru 1:1, vy můžete zvolit moderní a zdravější přístup k želírování, aniž byste museli dělat kompromisy v kvalitě nebo chuti. Například s novinkou Gelfix Super Plus 4:1 Dr. Oetker stačí na 1 kg ovoce přidat pouze 250 g cukru dle vlastního výběru a máte hotový luxusní domácí džem s až 78 % ovocným podílem. Díky tomu získáte džem dokonalé konzistence a výrazné ovocné chuti, a to dokonce i s menším množstvím cukru.

Ke správné konzistenci výsledné ovocné pochoutky vám také pomůže pektin. Jde o přírodní ingredienci, která je základem každého zavařování. Pektin Dr. Oetker jednoduše nakombinujete s cukrem a během pár minut máte hotovo. Příprava džemu je s ním opravdu velmi rychlá a jednoduchá, takže vše hravě zvládnete, i když to třeba sami zkoušíte poprvé. Pokud navíc použijete Želírovací cukr Super 3:1 Dr. Oetker, bude příprava džemu ještě rychlejší, jelikož jde o směs přesně odměřeného cukru, pektinu a kyseliny citrónové, takže se nemusíte bát, že byste na něco zapomněli. 

Kyselina citrónová hraje při přípravě džemů velmi důležitou roli. Nejenže uchovává zářivou barvu ovoce a zvýrazňuje jeho chuť, ale také prodlužuje trvanlivost džemů. Využít ji navíc můžete i při zavařování, k ochucení domácích limonád, nebo dokonce při odstraňování vodního kamene v domácnosti a při výrobě domácích čistících a pracích prostředků. V takovém případě určitě oceníte nové balení Kyselina citrónová XXL 250 g Dr. Oetker se zip-lock uzávěrem, který velmi usnadňuje používání i skladování výrobku.

Svým džemem můžete potěšit i milovníky zdravého stravování. Vyzkoušejte Želírovací cukr se stévií 3:1 Dr. Oetker, s jehož pomocí bude mít váš džem až o 38 % méně kalorií než džem připravený klasicky z ovoce a cukru v poměru 1:1.

želírování s Dr.OEtker











Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky s pomocníky na zavařování Dr. Oetker probíhá od pondělí 2. června  do neděle 8. června. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček s pomocníky na zavařování Dr. Oetker.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 9. června 2025 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 29. června 2025 na adresu uvedenou u nás v registraci. 

Nápovědu najdete na stránkách Dr. Oetker

Soutěžní otázka
Díky výrobku Gelfix Super Plus 4:1 Dr. Oetker máte hotový luxusní domácí džem s JAK vysokým ovocným podílem?
s 50 % ovocným podílem
s 70 % ovocným podílem
s 78 % ovocným podílem
Pro účast v soutěži musíte být přihlášená
Pokud ještě u nás nemáte účet, můžete se zaregistrovat


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !