8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nepropásněte soutěž o balíčky s cereálními tyčinkami FIT

6.03. - 12.03. 2023 | Aktuální soutěže

tyčinky FIT








Jaro už je skoro na spadnutí a všichni se těšíme na dlouhé dny a krásné počasí. Také jste v zimě trochu polevili ze zdravého životního stylu a teď vše doháníte? Nezoufejte, určitě to zvládnete a brzy budete zase fit. Nezapomínejte, že aktivní pohyb je třeba podpořit vyváženou stravou. Zakazovat si nemusíte ani mlsání, skvělou svačinkou jsou třeba české cereální tyčinky Fit od společnosti ÚSOVSKO FOOD Klopina.

tyčinky FITOblíbenou klasickou jsou tyčinky Fit müsli, které se vyrábějí v mnoha různých příchutích a variantě bez polevy nebo s čokoládovou či jogurtovou polevou. V nabídce je také tyčinka v bio kvalitě Fit müsli Bio. Pokud máte rádi jemnější strukturu, sáhněte po Fit FRUIT plné ovoce nebo Fit SMOOTHIE , která je navíc přirozeně bezlepková. Na potřeby osob s intolerancí lepku myslí i tyčinka Fit go, která je vyrobena z extrudované kukuřice a rýže. Výběr vyváženého a chutného mlsání je tedy opravdu široký a každý v něm může najít ten správný pamlsek podle vlastní chuti.

Všechny tyčinky jsou vyrobeny z vysoce kvalitních ingrediencí přírodního původu. Obsahují vitamíny, minerály, stopové prvky a především vlákninu. Ta nás skvěle zasytí a postará se o bezvadnou kondici našeho trávení. Díky vybalancovanému složení jsou tyčinky výbornou zásobárnou postupně se uvolňující energie a poslouží také k rychlé regeneraci sil během náročného dne. Pojďte si o ně nyní zasoutěžit. Stačí jen správně zodpovědět snadnou soutěžní otázku...
tyčinky FIT















Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky s cereálními tyčinkami FIT probíhá od pondělí 6. března do neděle 12. března 2023.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček zdravého mlsání s cereálními tyčinkami Fit.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 13. března 2023 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 10. dubna 2023 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu a další informace naleznete na stránkách tyčinek FIT
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !