Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.07. 2024
Dnes má svátek Věroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ochutnejte s DRUIDem něco lepšího. Vyhrajte Vánoční babiččiny těstoviny.

4.12. - 10.12. 2023 | Aktuální soutěže
Babiččiny vánoční nudle





















Ochutnej něco lepšího!


Společnost DRUID již více než 30 let nabízí svým zákazníkům atraktivní sortiment potravinářských výrobků z tuzemska i ze zahraničí. 
V řadě případů se jedná o jedny z nejkvalitnějších produktů ve své kategorii, jako např. třtinový cukr z Mauricia a Réunionukuskus z Marokajavorový sirup z Kanady, extra panenské olivové oleje ze Španělskaexklusivní rýže (Basmati z Indie a Carnaroli z Itálie), ovocné pomazánky St. Dalfour atd. Seženete u nich ale i výborné čaje, pestrou škálu produktů zdravé výživy a bezlepkových produktů mnoho dalšího.

Společnost je mimo jiné výrobcem oblíbených Babiččiných nudlí, které opakovaně získávají ocenění v prestižním programu Czech Superbrands, který je nejuznávanější nezávislou globální autoritou v oblasti hodnocení a oceňování obchodních značek.
Pečeť s logem Superbrands je mezinárodním uznáním výjimečnosti značky. Toto ocenění mohou získat jen značky, které mají ve svém odvětví vynikající pověst a zákazníci si s nimi spojují významné pozitivní hodnoty.

Ochutnejte třeba unikátní Vánoční babiččiny těstoviny


Speciální edice těstovin z té nejlepší krupice z tvrdé pšenice ve vánočních tvarech komety, dárku, stromku, hvězdy a zvonku.
Obsahují 7 vajec na kilo krupice a nabízejí lahodnou chuť. Ražení bronzovou maticí a pomalé sušení dodává těstovinám strukturu, která se výtečně pojí s omáčkou. Jsou ideální pro oživení pokrmů, hlavně dětských. Doporučujeme je jako přílohu k hlavnímu pokrmu, do salátů, do polévky a výborné jsou i zapečené.
Babiččiny těstoviny














Pravidla soutěže:
Soutěž o balíček produktů značky Druid probíhá od pondělí 4. prosince do neděle 10. prosince.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček DRUID s Vánočními babiččinými těstovinami.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 11. prosince, výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 22. prosince 2023 na  adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Vánočních babiččiných těstovin DRUID
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !