Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Školní penály se neobejdou bez gumovaček Pilot FriXion. Zasoutěžte si o ně!

15.08. - 21.08. 2022 | Aktuální soutěže
Napiš, vymaž, přepiš. S gumovacími pery Pilot FriXion Ball to je prostě hračka a není snad školáka, který by „gumovačky“ od Pilotu neznal. Ale pozor, pera a zvýrazňovače Pilot si oblíbila i řada dospělých! Tak přestaňte tajně brát pera svým dětem ze školních penálů a pořiďte si vlastní FriXion Family! Vyhrajte sadu gumovacích per a zvýrazňovačů Pilot FriXion pro sebe nebo své ratolesti. Gumovací rollery Pilot FriXion Point Clicker v elegantním černém designu nebo gumovací zvýrazňovače Pilot FriXion Light Natural Colors rozzáří každou kancelář, zápisky budou přehlednější, a navíc je tu díky možnosti gumování prostor pro jakoukoliv změnu.

Pilot FriXion Family – barvy, kam se podíváš


pera PilotBarevné zápisky, originální rozvrh hodin nebo přehledný rodinný plánovač – to vše můžete se svými dětmi vytvořit s oblíbenými gumovacími pery a zvýrazňovači z rodiny Pilot FriXion. Termosenzitivní inkoust lze snadno vygumovat a přepsat, takže v případě změny plánů netřeba škrtat. Široká barevná škála dovolí, aby si každý z rodiny vybral svou oblíbenou barvu. Legendární gumovací pera Pilot FriXion Ball by ale především neměla chybět v žádném školním penále! Školáci a studenti mohou vybírat ze dvou šířek hrotů (tenký a střední) a nespočtu barev. Díky tvarovanému a příjemnému gumovému úchopu se s perem dobře manipuluje, jemný gelový inkoust hladce klouže po papíře. Psaní s „gumovačkou“ od Pilotu je prostě jedna velká radost!
 

Pastelové zvýrazňovače

Pastelové zvýrazňovače


Gumovací zvýrazňovače Pilot FriXion Light Natural Colors v šesti jemných pastelových barvách pomohou přehledně zdůraznit to podstatné. A věděli jste, že zvýrazňovač lze vygumovat? I v tomto případně se opět jedná o „kouzelný“ termosenzitivní inkoust, který po použití gumy na konci zvýrazňova če jednoduše zmizí! Šikovný klínový hrot dovolí úhledné zvýrazňování textu, náčrtky, vybarvování i psaní. Nebojte se barev a objevte jejich kouzlo!



Elegantní „gumovačka“ i pro dospělé!Pilot FriXion Point Clicker



Nejen děti si oblíbily gumovací pera Pilot. Proto tradiční japonský výrobce už nějakou dobu nabízí gelové gumovací rollery Pilot FriXion Point Clicker v elegantní m černém provedení, které v kanceláři jak když najdete! Inovativní synergy hrot zajistí krásně čistou stopu a ve spojení s termosenzitivním gelovým inkoustem neuvěřitelně hladce klouže po papíře. Pero se stiskacím mechanismem nabízí hned osm trendy barev pro vaše zápisky, poznámky či myšlenkové mapy, které lze bez sebevětší námahy prostě vygumovat a přepsat.


Pravidla soutěže:
Soutěž o balíček per Pilot probíhá od pondělí 15. srpna do 21. srpna 2022. 
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček per Pilot pro děti i dospělé v hodnotě 500 Kč.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 22. srpna 2022 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. září 2022 na adresu uvedenou u nás v registraci.
 

Nápovědu najdete na stránkách www.pilotpen.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda