MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o 3 balení doplňku stravy PRIMULUS

29.01. - 4.02. 2024 | Aktuální soutěže
Primulus

















Tajemství krásy ukryté v biotinu


Biotin, známý také jako vitamin B7, je jedním z vitaminů B komplexu, které pomáhají udržovat tělo v rovnováze a celkově ho posílit. Přírodně se vyskytuje například ve vejcích, lososu a rajčatech.

Slovo „biotin" pochází ze starořeckého slova „biotos", které můžeme přeložit jako „život" nebo „výživa". Biotin je důležitou součástí tvorby keratinu, bílkoviny, která posiluje vlasy a nehty. Jeho hlavní funkcí je metabolizovat aminokyseliny, glukózu a mastné kyseliny v těle a vytvářet tak energii. Jinými slovy, přeměňuje potraviny na palivo pro tělo.

„Vitamín B7 je zázračným pomocníkem pro zdravou pleť a krásné vlasy. Dokáže posílit růst vlasů, zlepšit jejich texturu a přispět k regeneraci pokožky. Abyste využili výhod tohoto vitamínu, měli byste do svého jídelníčku zahrnout potraviny jako jsou vejce, losos a rajčata. Pokud se vám nedostává dostatečného množství vitamínu B7 z potravy, můžete zvážit i využití doplňků stravy," říká David Buchta propagátor zdravého životního stylu ze společnosti PRIMULUS GROUP, www.primulus.cz.

Péče o vlasy a nehty je důležitá nejen pro ženy. Doplněk stravy PRIMULUS tak dokáže podpořit mužskou vitalitu a udržet optimální hladinu hormonů v mužském těle.
Primulus


















Pravidla soutěže:
Soutěž o 3 balení doplňku stravy PRIMULUS probíhá od pondělí 29. ledna do neděle 4. února 2024.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají měsíční balení doplňku stravy pro muže PRIMULUS.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne  5. února 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 29. února 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách Primulus.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !