Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o 3 dárkové vánoční sady s medem MEDOKOMERC

6.12. - 12.12. 2021 | Aktuální soutěže

Medokomerc








Vyzbrojte své tělo

medovým štítem


Během zimních měsíců a chřipkových období sahá mnoho lidí po zdravých potravinách, jako jsou ovoce a zelenina, ze kterých tělo čerpá prospěšné vitamíny a minerály. Potravinou, na kterou se v souvislosti s posilováním imunity často zapomíná, je včelí med. Příznivé účinky medu jsou však známé již po staletí.

Už naše babičky říkávaly, že med je nejlepším bojovníkem proti bolestem v krku, kašli či zánětu dýchacích cest. Vytvářely si z něj různé domácí medicíny a sirupy (např. medvědí mléko – z medu, mléka a rumu). Nic vám nebrání si je ale namíchat i dnes! Přirozeně a lehce tak posílíte svou imunitu.

Vitamíny a minerály

Účinky medu na naše zdraví jsou opravdu všestranné. Obsahuje totiž mnoho zdraví prospěšných látek i vitamínů. Med obsahuje živiny, jako jsou bílkoviny, vláknina, cukry, různé vitamíny, minerály, enzymy a aminokyseliny. Je zde zastoupeno poměrně velké množství železa, vápníku, sodíku, draslíku, fosforu, zinku a vápníku. Med je dobrým zdrojem vitamínu C a vitamínů skupiny A, B, D, E, H, K.

Pomocník při rýmě a nachlazení

Draslík, který je v medu obsažen, pomáhá při chřipce a snižuje horečku, jelikož vyvolává pocení a usnadňuje vykašlávání hlenů. „Med je skvělým pomocníkem jak při prevenci, tak při samotné léčbě širokého spektra nemocí. Obsahuje optimální poměr bílkovin a minerálních látek, vitamínů, železa, kalcia, fosforu a rostlinných silic, které jsou nezbytné pro správný chod imunitního a trávícího systému. Působí antisepticky, protizánětlivě, posiluje oběhovou soustavu a srdce, brání onemocnění dýchacích cest a horečnatým onemocněním,“ vysvětluje Milan Špaček, medový sommeliér a majitel firmy Medokomerc.
Medokomerc
Pravidla soutěže:
Soutěž o balení medů Medokomerc probíhá od pondělí 6. prosince do 12. prosince. 

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají vánoční trojbalení medů Medokomerc proti chřipce a na podporu vaší imunity.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 13. prosince a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. prosince 2021 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu a další informace naleznete na stránkách Medokomerc
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle