Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.05. 2024
Dnes má svátek Jana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o 5 balíčků biokosmetiky Saloos

27.11. - 3.12. 2023 | Aktuální soutěže
Saloos










Přírodní biokosmetika Saloos


Nová AKNE ŘADA OD SALOOS díky svému čistě přírodnímu složení a účinným aktivním látkám poskytuje aknózní, mastné a problematické pleti ucelenou ošetřující i preventivní péči.

Jemně nadýchaná Bio Akne pěna čistí a zklidňuje aknózní pleť. Obsahuje aktivní látky z růžové myrty, zázvoru a skořice, které chrání přirozenou mikroflóru pokožky a redukují kožní maz. Jemně se vmasíruje do navlhčené pleti a důkladně opláchne.

Bio Akne pleťové tonikum
stahuje rozšířené póry, dočistí pleť, zklidní ji a poskytne potřebnou hydrataci.  Díky efektivním aktivním látkám ze zázvoru, kadidlovníku, vinné révy a obsahu postbiotik pomáhá předcházet projevům akné. Neobsahuje alkohol.

Intenzivně zklidňující Akne bioaktivní sérum působí na již vzniklé projevy akné a zároveň preventivně předchází jeho dalšímu rozvoji. Komplex cenných aktivních látek z maliníku, černého rybízu, aktivní zinek a postbiotika pomáhají redukovat nepříznivé bakterie způsobující akné. Snižuje začervenání, podráždění i mastnotu pleti.
www.saloos.cz
biokosmetika SALOOS





Pravidla soutěže:
Soutěž o 5 balíčků biokosmetiky Saloos probíhá od pondělí 27. listopadu do neděle 3. prosince 2023.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček přírodní biokosmetiky Saloos - Bio Akne pěnu, tonikum a sérum.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 4. prosince, výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. prosince 2023 na  adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách přírodní biokosmetiky Saloos
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !