Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o 5 balíčků české aromaterapeutické biokosmetiky Saloos

26.07. - 1.08. 2021 | Aktuální soutěže
Máme pro vás soutěž o 5 balíčků skvělé české přírodní biokosmetiky Saloos se kterou bude vaše pleť, pokožka celého těla i duše vrnět blahem. A co teprve příroda…….. protože biokosmetika Saloos je vyrobena šetrně s přihlédnutím na ochranu životního prostředí a splňuje nejen náročná kritéria na výrobu biokosmetiky ale i ekologická kritéria.
  
Pokud se vám nechce v horku hnout ani palcem u nohy, natož pravidelně sportovat, protože se moc potíte, se 100% přírodními tuhými bio deodoranty Saloos bude vše jinak. Překvapí vás svou spolehlivostí a dlouhotrvající svěžestí. Aktivní magnézium CareMagTM D z Mrtvého moře snižuje množství bakterií způsobujících nepříjemný zápach a udržuje podpaží suché. Neucpává potní žlázy a umožňuje zdravé pocení, při kterém se tělo přirozeně ochlazuje a zbavuje nežádoucích látek. Extra jemné složení šetrně pečuje o kůži podpaží, nelepí, nedráždí a zanechá je čisté a voňavé po celých 24 hodin.

V létě nezapomeňte mít stále u sebe některou z květinových pleťových vod, které dodají pleti okamžitou a dlouhodobou hydrataci a osvěžení. Dočistí ji při odličování, zvlhčí před nanesením pleťové oleje, zklidní pokožku po holení, depilaci, usnadní i rozčesávání vlasů a propůjčí jim čistě přírodní vůni.

Pokud jste to opět letos přehnali s pobytem na sluníčku, dopřejte své podrážděné pokožce úlevu a zklidnění pomocí bio Aloe Vera oleje. Nejenže hloubkově regeneruje a dlouhodobě hydratuje pokožku po opalování, ale využít jej můžete místo tělového mléka po celý rok. Je vhodný i na menší popáleniny, jizvy, atopický ekzém, zklidní pokožku po holení, depilaci i po bodnutí hmyzem.
Saloos

Pravidla soutěže:
Soutěž o 5 balíčků české aromaterapeutické biokosmetiky Saloos  probíhá od pondělí 26. července do neděle 1. srpna 2021. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá Saloos balíček s bio přírodním deodorantem Růže, bio květinovou růžovou vodou a bio Aloe Vera olejem.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 2. srpna  2021 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 28. srpna 2021 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na www.saloos.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !