Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o 5 balíčků české aromaterapeutické biokosmetiky Saloos

28.11. - 4.12. 2022 | Aktuální soutěže

Saloos









Zpříjemněte si chladné večery, dopřejte si chvilku relaxace a zasoutěžte si.

Odměnou vám můžeš být úžasná česká aromaterapeutická biokosmetika Saloos, která je tvořena pouze nejčistší přírodou a nejkvalitnějšími ingrediencemi.
 

Omamně vonící levandule ve spojení s rostlinnými oleji lisovanými za studena se dokonale postará o krásnou a hebkou pokožku celého těla. Levandulový bio olej můžete využít místo tělového mléka ke každodenní péči po koupeli i k uvolňující relaxační masáži. Nádherně zklidní pokožku i po opalování.

Pokud jste ještě neměli možnost poznat omlazující účinky pleťových olejů na vlastní kůži, neváhejte. Luxusní bio regenerační olej s bulharskou a marockou růží rozmazlí i nejnáročnější pleť a zároveň zharmonizuje svou vůní vaši unavenou mysl. Stačí vmasírovat 1-2 kapky tohoto omlazujícího elixíru ráno a večer do vyčistěné a mírně vlhké pleti místo výživného krému.

Toužíte po dlouhých a hustých řasách bez řasenky?
Bio růstové sérum Řasy&Obočí s přírodními aktivátory růstu Growth Oleoactif® zajistí prodloužení a zahuštění řas i obočí. Výjimečné extrakty z ibišku súdánského, světlice barvířské společně s bio ricinovým olejem při pravidelném nanášení po dobu jednoho měsíce prokazatelně zlepší délku a objem řas až o 18 % (dle klinické studie).

Více o biokosmetice Saloos na www.saloos.cz
Saloos

Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky české aromaterapeutické biokosmetiky Saloos probíhá od pondělí 28. listopadu do neděle 4. prosince 2022. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček české aromaterapeutické biokosmetiky Saloos.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 5. prosince  2022 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. prosince 2022 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách biokosmetiky Saloos
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka