8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o 5 balíčků s moukami PERNERKA

8.04. - 14.04. 2024 | Aktuální soutěže

mouky PERNERKA



















Mouka, rozemleté obilné zrno, je v naší kuchyni téměř nepostradatelnou surovinou. Dříve byla známkou kvality a hojnosti mouka takzvaně bílá, tedy ta zbavená otrub, slupky obilného zrna. Nechyběla samozřejmě ani mouka žitná, bez které se klasický český chleba zkrátka neupeče. Postupem času se do popředí dostávají mouky, které už nejsou zbavovány otrub. I proto si česká značka PERNERKA zakládá na bohatém sortimentu mouky včetně těch celozrnných, které jsou výživově bohatší.

Mlýn Perner patří mezi nejmodernější mlýny v Česku. Jako jediný mlýn v republice dokáže semlít celozrnné mouky na granulaci mouky hladké. Mlýn denně semele 500 tun obilovin a pseudobilovin. Zaměřuje se především na trh speciálních mouk, o které mají spotřebitelé stále větší zájem. Mezi mouky s nejrychleji rostoucí poptávkou patří celozrnné Pernerky s vysokým obsahem vlákniny, zejména špaldová, mouky v BIO kvalitě nebo rýžová Pernerka.
mouky PERNERKA















Pravidla soutěže:
Soutěž o 5 balíčků s moukami PERNERKA probíhá od pondělí 8. dubna do neděle 14. dubna 2024. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček s moukami PERNERKA.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 15. dubna 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 15. května 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách mouky PERNERKA
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !