8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o 5 voňavých balíčků kadidlové kosmetiky Luban

25.07. - 31.07. 2022 | Aktuální soutěže
kosmetika Luban








Trápí vás drobné vrásky, pigmentové skvrny, pupínky nebo mdlá barva pleti? Sáhněte po kosmetice z kadidla, která opravdu funguje. Vaše pleť bude zdravá, rozzářená a sametově jemná na dotek.

LUBAN je česká přírodní bezvodá kosmetika vyrobená z pravého kadidlového oleje z Ománu. Luxusní přírodní péče v nejlepší kvalitě a s okouzlující vůní Orientu. Soutěžte a užijte si blahodárných účinků kadidla na vaši pokožku i mysl.

Luban pleťový kadidlový olej vyživující s výtažky z mořských řas


Jedinečné olejové sérum působí hloubkově, obnovuje kolagenová vlákna a tím zlepšuje celkovou pružnost pleti a zpomaluje proces stárnutí. Dokonale chrání před nepříznivými vlivy prostředí a dokáže si poradit i s poškozením způsobeným slunečním zářením. Dodává pleti čerstvý svěží vzhled a sjednocuje její barevný tón.  Nezanechává mastný pocit a skvěle se vstřebává. Vhodné pro všechny typy pleti.

Složení: 100% kadidlový olej, makadamový olej, mandlový olej, jojobový olej, squalan z cukrové třtiny, výtažky z mořských řas Antileukin a Kalparian

Luban kadidlový balzám na rty


Účinná kombinace kadidla a přírodních olejů pro dokonalou péči o suché a rozpraskané rty. Krásně zvláční a vyživí i velmi suché a rozpraskané rty. Kadidlový olej obsažený v balzámu pomáhá předcházet vzniku oparů a působí pozitivně na zanícené koutky.  Balzám se velmi dobře roztírá a rychle se vstřebá.  Rty a jemnou pokožku kolem nich dokonale ošetří a hydratuje na dlouhou dobu.

Složení: 100% kadidlový olej, bambucké máslo, slunečnicový olej, kokosový olej, jojobový olej, macadamový olej, ricinový olej, květinové vosky, včelí vosk, přírodní esenciální oleje
výherní balíček kosmetiky Luban



Pravidla soutěže:
Soutěž o 5 voňavých balíčků kadidlové kosmetiky Luban probíhá od pondělí 25. července do 31. července 2022.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá voňavý balíček kadidlové kosmetiky Luban: kadidlový pleťový olej vyživující 30ml a kadidlový balzám na rty 15ml.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 1. srpna a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. srpna 2022 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách kadidlové kosmetiky Luban
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !