Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 27.10. 2024
Dnes má svátek Šarlota,Zoja,Zoe
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o automatické difuzéry Air Wick ACTIVE FRESH

17.06. - 23.06. 2024 | Aktuální soutěže
Air Wick

























Domov jako oáza klidu a pohody: 

dolaďte příjemnou atmosféru interiérovými vůněmi


Přírodní esenciální oleje působí blahodárně na tělo i mysl. S pečlivě vybranými interiérovými vůněmi, které je obsahují, si můžete snadno dopřát aromaterapii v prostředí svého domova a relaxovat kdykoliv během dne.

Air Wick 24/7 ACTIVE FRESH je vůbec první neaerosolový automatický osvěžovač vzduchu se složením na vodní bázi. Náplň je tvořena z 95 % přírodními ingrediencemi a je obohacena o molekuly nepřetržitě neutralizující zápach. Neobsahuje ftaláty, hnací plyny ani barviva. Zakoupit si můžete nejenom komplet strojku a vůně, ale i samostatné náplně: Jasmínové květy, Svěží bavlna, Vanilka & zimolez a Mořský vánek. Letos AirWick představuje také tři nové vůně: Santalové dřevo a Malina a limetka. Ve speciální kolekci pak můžete vyzkoušet vůni Kvetoucí frézie a eukalyptus, která je k dostání jak ve formě kompletu strojku a vůně, tak samostatné náplně.

Vyberte si z nabídky nyní už 6 vůní a limitované edice tu svoji oblíbenou a užívejte si nepřetržitě domov plný svěží a příjemné vůně.

Více na www.airwick.cz.
difuzéry Air Wick ACTIVE FRESH























Pravidla soutěže:
Soutěž o komplet automatického difuzéru a náplně Air Wick 24/7 ACTIVE FRESH ze speciální kolekce s vůní Kvetoucí frézie a eukalyptus probíhá od pondělí 17. června do neděle 23. června 2024.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá komplet difuzéru Air Wick 24/7 ACTIVE FRESH s náplní ze speciální kolekce s vůní Kvetoucí frézie a eukalyptus.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne  24. června 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. července 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách www.airwick.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky