Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o balíček knih pro celou rodinu od vydavatelství Zoner Press

17.05. - 23.05. 2021 | Aktuální soutěže
Skvělá domácnost



















Skvělá domácnost


Jak zvládnout (téměř) cokoli.

Stále teď slýcháme, že jsme příliš zaneprázdnění učit se něco nového – že do svého rozvrhu nedokážeme napasovat lekci zahradničení, šití nebo seminář malování. S tím důrazně nesouhlasím! Položte telefon a vezměte si pletací jehlice, zahradnickou lopatku nebo dokonce šroubovák – a vyrábějte, pěstujte, opravujte. Budete rádi, že jste to udělali.


Naučte se kreslit - Roztomilé obrázky

Naučte se kreslit – Roztomilé obrázky


Zábavné kreslení pro děti i dospělé.


Nedaří se vám nakreslit jednoduchého pejska nebo letadlo? Chcete knihu, podle které se naučíte kreslit vy i vaše děti, nebo potřebujete jen dodat vašim kresbám roztomilý výraz?

Díky této knize se naučíte kreslit jednoduchým stylem vše, co vás jen napadne. Od různých postaviček přes domácí i cizokrajná zvířata, hmyz, auta, letadla až po všemožné rostliny a další věci, které nás každý den obklopují. Dokreslete svým obrázkům obličej a získáte jedinečná roztomilá stvoření, která k vám budou promlouvat a budou vašimi kamarády.



Očima fotografa – Kompozice pro lepší digitální fotografie


Očima fotografaPokud byste měli přečíst jenom jednu jedinou knihu o digitální fotografii, vyberte si tuto.

Tato kniha Michaela Freemana, známého anglického fotografa a autora celé řady populárních knih o fotografii, se zabývá obsahem fotografie, její kompozicí a skladbou. Od základního zarámování snímku, přes grafické a fotografické prvky až po uplatnění všech principů na konkrétních ukázkách fotografické tvorby vysvětluje autor základy kompozice, které by měl znát každý fotograf. S pomocí velkého množství ilustrativních příkladů, náčrtků a schémat Michael Freeman ukazuje, jak lze zvýšit účinek fotografie na diváka, jak využít různé nástroje, postupy, kompoziční prvky, světlo a barvu ke zdůraznění nebo potlačení různých částí obrazu.


Pravidla soutěže:
Soutěž o balíček knih pro celou rodinu od vydavatelství Zoner Press probíhá od pondělí 17. května do neděle 23. května.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají balíček knih pro celou rodinu od vydavatelství Zoner Press.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 24. května 2021 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. června 2021 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu naleznete na stránkách vydavatelství Zoner Press
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !