Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o balíček s experty na čisté prádlo od značky NEON

12.07. - 18.07. 2021 | Aktuální soutěže

NEON prášek na praní



















Značka NEON vytvořila řadu profesionálů pro všestranně dokonalé a zároveň šetrné praní prádla. Prací prostředky a odstraňovače skvrn NEON získaly letos ocenění v anketě Volba spotřebitelů, kde se v kategorii Prací prostředky staly novinkou roku 2021. Už proto by neměly uniknout vaší pozornosti.

Tekuté prací prostředky i sypké prací prášky NEON mají jedinečnou kombinaci aktivních látek, které pronikají hluboko do vláken, kde si poradí s odstraněním veškerých nečistot a skvrn a zároveň zabraňují jejich usazování. Na praní bílého i barevného prádla je určen Prací prostředek NEON Universal gel, či Prací prášek NEON Universal. Pro praní barevného prádla a zachování jeho zářivých barev vytvořila značka Prací prostředek NEON Color gel a nově i Prací prášek NEON Color.

Skvrny na prádle nás dokážou pěkně potrápit a v létě se často potýkáme se skvrnami od ovoce, vína, trávy či potu. I s těmi nejodolnějšími skvrnami si hravě poradí odstraňovače skvrn NEON. Značka vytvořila pomocníka na bílé prádlo Odstraňovač skvrn NEON White, s jehož pravidelným používáním zajistíte prádlu dokonale zářivou bílou barvu. Druhou volbou na skvrny je Odstraňovač skvrn NEON Oxi Action, který lze použít na bílé i barevné prádlo.  

Vyhrajte a vyzkoušejte tyto účinné produkty poskytující vašemu prádlu dokonalou péči. S pracími prostředky a odstraňovači skvrn NEON bude pro vás praní hračka a s jejich pomocí prodloužíte životnost vašeho oblíbeného oblečení a prádla.  
prací prostředky NEON


Pravidla soutěže:
Soutěž o balíček s experty na čisté prádlo od značky NEON probíhá od pondělí 12. července do neděle 18. července 2021. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček s experty na čisté prádlo od značky NEON.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 19. července  2021 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 18. srpna 2021 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na www.tomil.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !