Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o balíčky dentálních pamlsků Dentastix v hodnotě 500 Kč

6.02. - 12.02. 2023 | Aktuální soutěže
krmiva a pamlsky Pedigree





















Podle vědeckého centra pro péči o domácí zvířata Waltham Petcare Science Institute, které spolupracuje se značkou Mars, naprostá většina (až 80 %) psů starších 3 let trpí problémy se záněty v dutině ústní.
Pro jejich organismus to představuje velkou zátěž, a protože psi nedokáží verbálně bolest vyjádřit, často se stává, že dlouho a tiše trpí. Kromě pravidelných návštěv veterinární stomatologie bychom proto neměli zapomínat i na domácí péči. „Doporučuji důsledné provádění jak aktivní prevence (čištění zubů minimálně ob den, lépe denně), tak pasivní prevence (denní používání dentálních pamlsků),“ vysvětluje MVDr. Zbyněk Lonský.

V této oblasti existuje řada pomůcek, které vám s péči pomohou. Patří mezi ně speciální zubní kartáčky a pasty žvýkací pamlsky jako například Dentastix nebo Chewy Chunx od značky Pedigree.  „Žvýkací pamlsky by se měly podávat denně. Principem jejich funkce je otírání zubního povlaku z povrchu zubu a tím bránění tvorbě zubního kamene. Dentální pamlsek správného tvaru, konzistence a velikosti, pokud se do něj pes zakousne, otře z povrchu zubu zubní povlak.“ vysvětluje MVDr. Zbyněk Lonský.

Je však dobré mít na paměti, že dentální pamlsky slouží jako užitečný doplněk ke snižování hromadění zubního plaku, nikoliv jako náhrada za čištění zubů a pravidelných kontrol.
Dentastix



Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky dentálních pamlsků Dentastix probíhá od pondělí 6. února do neděle 12. února 2023. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají balíčky dentálních pamlsků Dentastix v hodnotě 500 Kč.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 13. února 2023 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 10. března 2023 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Zde se dozvíte více informací o společnosti Mars
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !