Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o balíčky intimní hygieny sebamed

13.06. - 19.06. 2022 | Aktuální soutěže
sebamed











Jeden sprcháč na všechno?!

Jakože cože?


Možná je čas promluvit o intimní hygieně.
Podle výzkumu značky sebamed týkající se tématu intimní hygieny, používá pouze 56 % žen ve věku 41-60 let alespoň občas speciální přípravky pro intimní hygienu. Což znamená, že řada žen ve věku naší mámy zřejmě netuší, že pokud má panovat v oblasti jejich intimních partií klid a mír, měla by svoje spotřební chování změnit.

Kde získat informace o intimní hygieně?
Co je vlastně nejčastější zdroj informací o tématu intimní hygieny? To záleží opět na tom, kolik nám je.  Věková skupina 15-25 ve vyšší míře využívá informace od rodiny, kamarádek a ze sociálních sítí obecně a taktéž to je jediná skupina využívající ve výraznější míře influencery (24 %). Skupina 26ti -40ti letých dam využívá ve vyšší míře gynekologa (62 %). A ženy od 41 do 60? S rodinou a kamarádkami se o intimin hygieně baví nejméně. Jestli se o ní vůbec s někým baví…. Nejvyšší čas to změnit. 

Intimní hygiena sebamed
Je navržena speciálně pro potřeby ženské intimní hygieny s pH, které podporuje přirozenou rovnováhu mikroflóry intimních míst. Výrobky mají zklidňující a antibakteriální účinky a jsou vhodné pro každodenní jemnou hygienu intimních míst. O jejich kvalitě svědčí i to, že jsou vhodné při menstruaci a šestinedělí. Praktické je cestovní balení.
intimní hygiena sebamed

Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky jemné intimní mycí hygieny sebamed probíhá od pondělí 13. června do 19. června. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček intimní hygieny sebamed - mycí emulzi sebamed 200 ml a v cestovní verzi 50 ml.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 20. června 2022 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. července 2022 na adresu uvedenou u nás v registraci.
 

Nápovědu najdete na stránkách kosmetiky sebamed
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !