Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o balíčky kapsiček a džusů RELAX 100%

20.09. - 26.09. 2021 | Aktuální soutěže

Relax













RELAX – Miluj život“


Zeleninová kapsička Relax PYRÉ – zdravá svačina pro dospělé

Pošilháváte po zdravých ovocných kapsičkách, na kterých si pochutnávají vaše děti? Vzpomínáte u toho na oblíbené přesnídávky? Teď mohou závidět děti vám. Relax připravil novou řadu kapsiček se 100% obsahem ovoce a ZELENINY určených pro dospělé. Kombinace lahodného ovoce a čerstvé zeleniny vás dozajista překvapí. Pyšní se vysokým obsahem vitaminu C, důležité vlákniny, a především fantastické chuti. Naopak NEOBSAHUJÍ přidaný cukr, konzervanty nebo lepek.

NOVINKY, které si zamilujete!


Relax PYRÉ s ČERVENOU ŘEPOU, jablkem a jahodami – pochutnáte si na svěží kombinaci červené řepy a vybraného ovoce, BEZ přidaného cukru. Kapsičku si mohou dopřát také vegetariáni a vegani a neobsahuje ani žádný lepek. Kapsička je zkrátka nabitá ovocem a zeleninou a jejich přírodní silou.

Relax PYRÉ s DÝNÍ A MANGEM – nečekaný mix ovoce a zeleniny, kombinace lehce nasládlé dýně, exotického manga, ananasu, banánu, s osvěžujícím jablkem a mrkví, doslova volá po ochutnání. Pořádná zásoba vitaminu C se před blížící se zimou rozhodně hodí, stejně jako vláknina pro pocit sytosti a na podporu trávení.
kapsičky RELAX 100%


Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky kapsiček a džusů RELAX 100% probíhá od pondělí 20. září do 26 září.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíčky kapsiček a džusů RELAX: Džusy RELAX 100%, Džem RELAX Jahoda Extra hladký, kapsičky Rekax 100% PYRÉ, Relax SNACK a Relax zeleninové PYRÉ.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 26. září 2021 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 27. října 2021 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Relax
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle