Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o balíčky Mediderm krém, šampon a emulze do sprchy

18.01. - 24.01. 2021 | Aktuální soutěže

Mediderm











V zimě je pokožka vysušená, pálí. Pomůže jí Mediderm.


V zimě je pokožka vystavena suchému vzduchu, venku studenému, doma naopak teplému. K pokožce proniká jen minimum slunečních paprsků, protože venku jsme zachumlaní. To vše má vliv na vysušování pokožky, praskání, pálení, ale i zhoršování lupénky, dermatitidy, ekzémů. Pomohou zdravotnické prostředky Mediderm, které pokožku zklidňují, vyživují i chrání.  

Řada Mediderm německé společnosti Spreewälder Arzneimittel GmbH je u nás novinkou. Zahrnuje krém ve třech velikostech balení, šampon, emulzi do sprchy a koncentrát do koupele. Prostředky Mediderm jsou hypoalergenní, vhodné i pro miminka, již od 1. měsíce života.

Pravidelné promazávání krémem Mediderm pomáhá udržovat pokožku vyživenou i dostatečně hydratovanou. Krém udržuje vodu v pokožce, čímž brání jejímu přesušování. Zklidňuje pocit pálení či svědění, na povrchu pokožky vytváří ochrannou vrstvu. Pokožka získává měkkost a pružnost, eliminuje se nadměrné odlupování a praskání. Krém se dobře vstřebává, nezpůsobuje pocit mastnoty a neznečišťuje oděv ani ložní prádlo.

Mediderm jsou jediné zdravotnické prostředky na českém trhu napomáhající léčbě zánětlivých dermatóz. Zdravotnický prostředek má oproti dermokosmetice ověřené a zdokumentované účinky. Mediderm neobsahuje kortikoidy, výrobky jsou však vhodným doplňkem kortikoterapie. Po této léčbě obnovují kožní bariéru a oddalují návrat příznaků.

Zdravotnické prostředky Mediderm jsou dostupné výhradně v lékárnách a na lékárenských e-shopech, např. drmax.cz, benu.cz, biotika.net.

Více na Mediderm.help, kde můžete požádat i o sadu vzorků všech výrobků zdarma. Sledujte nás na Instagramu a Facebooku, profil MedidermHelp.
produkty Mediderm

Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky Mediderm probíhá od pondělí 18. ledna do 24. ledna 2021.  

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají balíček s produkty Mediderm - krém, šampon a emulze do sprchy.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 25. ledna 2021 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 25. února 2021 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu k soutěžní otázce naleznete na stránkách Mediderm
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !