Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 29.05. 2024
Dnes má svátek Maxmilián
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o balíčky nových Fleků ze semoliny od Panzani

1.01. - 7.01. 2024 | Aktuální soutěže
Panzani Fleky




















Fleky ze semoliny – novinka od Panzani


Fleky ze semolinové mouky – to je novinka prémiové značky těstovin Panzani.  Jejich neobvyklý, kosodélníkový tvar umožňuje velmi efektivní, moderní servírování jídel. Na českém trhu jsou to první fleky vyrobené výhradně ze semolinové mouky.

Právě nové fleky jsou spojením tradiční a moderní gastronomie, protože i ve střední Evropě jsou fleky v různých podobách součástí zdejší kuchyně již několik století, ovšem fleky Panzani, vyrobené ze semolinové mouky, splňují současné požadavky na lehkou, vyváženou stravu a na zdravou výživu. Navíc se díky semolinové mouce nelepí, takže na talíři budou vypadat vždy atraktivně.

S novými fleky si můžete vyzkoušet nejrůznější způsoby jejich přípravy a vychutnat si je vždy al dente. U nás nejčastější způsob přípravy – zapečené s uzeným masem nebo šunkofleky, můžete obohatit o další ingredience, jako jsou houby, zelí, zelenina a podobně. A právě díky semolinové mouce, z níž jsou fleky vyrobené, už se nemusíte obávat, že by se spekly nebo slepily v nevzhledný kus hmoty.

Zajímavý je také obal – všimněte si, že na boční straně je velmi jednoduchá pomůcka pro odhad jedné porce Fleků.
Panzani Fleky



Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky nových Fleků ze semoliny od Panzani probíhá od pondělí 1. ledna do neděle 7. ledna 2024.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají balíček nových Fleků ze semoliny od Panzani.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 8. ledna 2024, výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. ledna 2024 na  adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Panzani.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !