Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o balíčky pečiva s nadýchanou krémovou a ovocnou náplní Penam ŠPIČKY

11.01. - 17.01. 2021 | Aktuální soutěže
Penam špičky













Plundrové špičky

Skvělý snack kdykoli a kdekoli



Jemné plundrové pečivo s nadýchanou krémovou a svěží ovocnou náplní

Nové špičky s perfektně vyladěnou krémovou a ovocnou náplní jsou přesně tím, po čem sáhnout, když vyrážíte třeba na trénink nebo do přírody. Díky praktickému 100g balení je můžete mít vždy po ruce.

Vytvořili jsme pro Vás netradiční kombinaci krémové náplně a klasického jablka s populárním rakytníkem. A neodolatelnou kombinaci krémové náplně se svěží malinou. Obě varianty obsahují ideální poměr jemného pečiva a náplně.

PENAM špičky

Pravidla soutěže:
Soutěž o novinku PENAM špičky probíhá od pondělí 11. ledna do 17. ledna 2021. 

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček s jemným plundrovaným pečivem s nadýchanou krémovou a ovocnou náplní PENAM špičky.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 18. ledna 2021 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 28. února 2021 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu a další informace naleznete na stránkách Penam.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !