Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o balíčky produktů pro vánoční úklid Bref, Somat a Persil

20.11. - 26.11. 2023 | Aktuální soutěže

Blíží se obávaný vánoční úklid aneb zkuste to letos v klidu a pohodě


Mezi prvními položkami na vašem seznamu by neměla chybět koupelna. Dobré je začít tím, že vytřídíte starou kosmetiku a vyčistíte všechny povrchy a skříňky. Koupelna je místem, kde se hromadí nejvíce nečistot, proto nezapomínejte na vyčištění veškeré sanitární keramiky, dlaždic a spár. Vyleštěte také zrcadla a vyperte všechny předložky. Skvělým pomocníkem vám může být koupelnový čistič Bref, který účinně odstraňuje nečistoty a zbytky vodního kamene. Stačí nanést na povrch a nechat působit, poté už jen setřít a můžete se těšit z hygienicky čisté koupelny. A pro vaši toaletu je to nový Bref Spa Moments. Nové kuličky do záchodu s unikátním složením s pečlivě vybranými esenciálními oleji přemění vaši toaletu na domácí wellness a udrží ji dokonale svěží a čistou přes celé svátky. Nová řada přichází hned ve třech variantách: lehká a svěží Harmony, květinová a energetizující Vitality, moderní a čistá Serenity. Kterou si vyberete?
čističe Bref












Pozornost si zaslouží také bytový textil, šatník, ale i vaše pračka

Na řadě je ložnice. Nejprve sundejte ložní prádlo a dejte jej prát. Skvělým pomocníkem vám bude Persil jehož inovované složení se postará nejen o perfektní čistotu prádla do hloubky vláken, ale také o účinné odstranění nahromaděných usazenin a nepříjemných pachů v mechanismu pračky. Díky technologii Persil Deep Clean bude vaše prádlo i pračka dokonale čisté. Ať už si vyberete gel, prášek či kapsle, variantu na bílé nebo barevné prádlo, vždy se můžete spolehnout na vysokou účinnost a perfektní výsledek, a to i při nízkých teplotách praní, stačí pouhých 20 °C. Pokud je to možné, vyperte také polštáře a deky. Následně vyčistěte postelový rám a vysajte matraci. Stejně tak postupujte u šatní skříně. Oblečení vyndejte a protřiďte. Kousky, které nenosíte nebo se vám už nelíbí, můžete poslat dál, určitě udělají radost. Tomu stávajícímu dopřejte kvalitní péči se speciálními pracími prostředky Perwoll Renew, které zajistí šetrné praní a jsou vhodné i pro kousky z jemných tkanin, postarají se o čistotu oblečení, obnovu vláken i oživení barev. Díky správné péči vám tak oblečení poslouží dlouhá léta a vy tak budete za hvězdu nejen u štědrovečerní večeře.
Persil










Kuchyně je vaší vizitkouSomat

Období před vánočními svátky však není jen o úklidu. Často se setkáváme s našimi blízkými a těmi, se kterými jsme se již delší čas neviděli. I před nimi se můžete blýsknout zářivě čistou kuchyní a lesklým nádobím. K dosažení skvělého výsledku při mytí nádobí v myčce vyzkoušejte nové kapsle na nádobí Somat Excellence 4v1 – spolehnout se na ně můžete i při použití programu ECO a při nízkých teplotách. Kapsle nabízejí čtyři funkce: hloubkové čištění pro rozpouštění připálených zbytků jídla a usazené mastnoty, dokonalý lesk, ochranu choulostivého nádobí před korozí a péči o myčku.

A pokud myčku na nádobí nemáte, neklesejte na mysli. Zářivě čistého nádobí dosáhnete díky tekutému prostředku Pur Power Lemon. Díky novému složení jednoduše odstraníte mastnotu, škrob i zaschlé zbytky jídla z velkého množství nádobí.  S jeho účinnou složkou Pur Cold-active můžete umývat nádobí i ve studenější vodě a ušetřit tak energii. Nemusíte se obávat zhoršení výsledků mytí, vaše nádobí zůstane i nadále dokonale čisté. 

A malá rada na závěr. Zkuste si uklízení zpříjemnit svými oblíbenými písničkami nebo nějakým krásným filmem. Uvidíte, že to půjde mnohem lépe. A že něco nestíháte? Nezoufejte, rozhodně to nestojí za to, abyste si tím kazili nejkrásnější období v roce.  


Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky produktů pro vánoční úklid BrefSomat a Persil probíhá od pondělí 20. listopadu do neděle 26. listopadu.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček produktů pro vánoční úklid Bref, Somat a Persil.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 27. listopadu výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. prosince 2023 na  adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách kapslí na nádobí Somat
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !