Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o balíčky Revalid Anti-Aging vlasové péče na vlasy

27.06. - 3.07. 2022 | Aktuální soutěže

REVALID






Jak ochránit vlasy

před sluncem?


Značka Revalid®, která je založena na vědeckém výzkumu, inovacích a špičkové expertíze právě přichází na trh s novinkou ve vlasové péči, která dovede i částečně zabezpečit úlohu opalovacího krému. Produkty Revalid® Anti-Aging Shampoo a Revalid® Anti-Aging Fluid totiž obsahují inovativní aktivní složku DN-AgeTM a extrakt z protěže alpské. Tyto dvě účinné látky mají velmi silné antioxidační a protizánětlivé účinky a mají schopnost chránit naši DNA před poškozením. Právě to jsou zcela zásadní účinky v boji proti vlivům UV záření. Produkty Revalid® Anti-aging chrání pokožku hlavy před buněčným poškozením způsobeným UV zářením.

A proč se produkty vlastně jmenují Anti-Aging?
Účinné složky chrání pokožku hlavy před předčasným stárnutím. To znamená, že na jedné straně předchází šedivění vlasů a na straně druhé chrání před negativními vnějšími vlivy, jako je znečištěné ovzduší anebo právě negativními vlivy UV záření. Účinná složka DN-AgeTM má navíc prokázaný účinek jak in-vivo, tak in-vitro.

Obecně se doporučuje udělat si podobnou měsíční kúru 2 - 3krát do roka. Ideálně na konci zimy, v létě a pak opět před nástupem chladnějšího počasí. Vaše vlasy tak budou na přicházející klimatické změny perfektně přichystané a jen tak je něco nezaskočí.
REVALID
Pravidla soutěže:
Soutěž o REVALID Anti-Aging vlasové péče na vlasy probíhá od pondělí 27. června do 3. července 2022.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček komplexní péče o vlasy REVALID v dárkové taštičce.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 4. července 2022 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. července 2022 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách vlasové péče REVALID
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka