Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o balíčky s výběrem tyčinek značky FIT

11.01. - 17.01. 2021 | Aktuální soutěže
tyčinky FIT













Leden je po oslavách spojených s vánočními svátky a koncem roku pro většinu z nás plný odhodlání – letos zhubnu, vrhnu se na vyváženou stravu, dám šanci zdravému životnímu stylu... Aby vaše předsevzatí přežila leden, najděte si schopného pomocníka! Pomůže Vám Fit – česká značka cereálních tyčinek od společnosti ÚSOVSKO FOOD Klopina.

Tyčinky Fit představují chutnou a vyváženou svačinu. Obsahují vysoký podíl vlákniny - složky nezbytně nutné pro správné fungování našeho organismu. Jsou vyrobeny jen
z těch nejkvalitnějších surovin přírodního původu – cereálií, sušeného ovoce, oříšků
a dalších plodů. Nenajdeme v nich přidaný cukr, a tak jsou vhodné právě pro děti. Díky velkému výběru nejrůznějších variant a příchutí si je však oblíbí i dospělí. A co je nejlepší? Každý den můžete posvačit úplně jinou tyčinku!

V nabídce jsou klasické müsli tyčinky s polevou nebo bez ní, a to dokonce i v bio podobě. Aktivní sportovci ocení Fit Protein, milovníci bohatých chutí zase Fit Smoothie. Děti osloví Fit Fruit s jemnou náplní mezi dvěma lehkými oplatkami či Fit Challenger s oříšky, sušeným ovocem a čokoládou. Kompletně bezlepková je tyčinka Fit Go. Kterou vyzkoušíte jako první?

Pokud si chcete o výběr tyčinek značky Fit zasoutěžit, právě teď je ta správná chvíle. tyčinky FIT

Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky tyčinek značky Fit probíhá od pondělí 11. ledna do 17. ledna 2021. 

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček s výběrem tyčinek značky Fit včetně bezlepkové Fit GO.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 18. ledna 2021 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 18. února 2021 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu a další informace naleznete na www.tycinkafit.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !