Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o balíčky směsí PERNERKA pro domácí pečení chleba

23.01. - 29.01. 2023 | Aktuální soutěže

mouka PERNERKA










Pernerka uvádí

3 vlastní chlebové směsi

pro domácí pečení


Do portfolia české značky Pernerka přibyly 3 pečící směsi pro přípravu chleba v pohodlí domova. Pro směsi je charakteristická rychlá a snadná příprava, v rámci níž je třeba ke směsi pouze přidat vodu a chléb nechat vykynout. K dostání je vícezrnný, slunečnicový a žitnopšeničný chléb. Chleby vynikají výbornou chutí a vysokým podílem vlákniny.

Žitnopšeničný chléb
Kombinaci žitné celozrnné mouky a pšeničné hladké mouky doplňuje slunečnicové semínko.

Slunečnicový chléb
Směs je nachystána z celozrnné hladké mouky a slunečnicového semínka, které tvoří 12% podíl v celé směsi. Ve 100 gramech upečeného chleba přijmete 14 gramů vlákniny.

Vícezrnný chléb
Směs kombinuje žitnou celozrnnou a pšeničnou hladkou mouku, které doplňuje kombinace semínka ve 12 % podílu chleba. Na 100 gramů upečeného chleba připadá 12 gramů vlákniny.
PERNERKA
Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky směsí Pernerka pro domácí pečení chleba probíhá od pondělí 23. ledna do neděle 29. ledna 2023. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček nových směsí Pernerka pro domácí pečení chleba.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 30. ledna 2023 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 28. února 2023 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách mouky Pernerka
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !