8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o balíčky sportovních emulzí a gelů ALPA Sport STAR

10.01. - 16.01. 2022 | Aktuální soutěže

ALPA Sport Star












Je čas plnit novoroční předsevzetí.

Patřilo k nim více pohybu?

Pak jste na dobré cestě a s ALPOU SPORT to zvládnete.


Ať se chystáte vyběhnout, na turistiku, do fitka nebo na lyže, vyplatí se mít ji u sebe. Každý start je  s ALPOU jednodušší a pohyb zábavnější.

Sportovní emulze START příjemně rozehřeje svaly a připraví tělo na fyzickou zátěž. Obsahuje směs účinných hřejivých látek, zázvorový extrakt a kafr, které prohřívají a prokrvují pokožku. Masáž současně zvýší svalovou elasticitu a dovolí Vám, abyste se i po zátěži cítili FIT. A pokud to přeženete a pocítíte svalovou únavu, sáhněte po chladivé emulzi RELAX nebo SPORT gelu, obojí z edice ALPA SPORT. Emulze s obsahem kafru příjemně chladí a navíc pomůže zlepšit fyzikou kondici díky kreatinu. Obsažený hřebíček, levandule, tymián, rozmarýn a mentol sníží bolest namožených svalů, zatímco extrakt z arniky a měsíčku omezí možnost zánětu. Dopřejte si uvolňující masáž, která dovolí svalům relaxovat a podpoří jejich regeneraci.
Masážní emulze ALPA Sport START, ALPA Sport RELAX i ALPA sport gel v tubách mají stejnou cenu 69 Kč. www.alpa.cz
ALPA


Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky sportovních emulzí a gelů ALPA Sport STAR probíhá od pondělí 10. ledna do neděle 16. ledna 2022.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček sportovních emulzí a gelů ALPA Sport STAR.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 17. ledna 2022 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. února 2022 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách ALPA
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !