Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o balíčky výrobků z řady Ze srdce sladký

6.02. - 12.02. 2023 | Aktuální soutěže
Penam - Ze Srdce sladké




















Je dobře známo, že láska hory přenáší, ale hlavně, že láska prochází žaludkem. To je rčení, na kterém se shodneme snad všichni. Vysoutěžte si s námi balíček plný dobrot z řady Ze srdce sladké od Penamu, kterým potěšíte svého miláčka.

Velkou dávku sladké lásky vyhrajete jednoduše - odpovězte správně na otázku níže a jeden z deseti balíčků bude váš. Ve výherním balíčku naleznete závin s makovou a ořechovou náplní, swing s náplní pudinkovou a také twister s makovou náplní.
 
Pudinkový SwingVýrobky z prémiové řady Ze srdce sladké vynikají pečlivým výběrem ingrediencí tak, aby každý kus získal svou zcela jedinečnou chuť a vůni. Pozornost pekařů je rovněž zaměřena na výběr samotných náplní, kterou jsou mimořádně jemné a chutné. Pověstnou třešničkou na dortu je osobitý a hravý grafický design, vyzdvihující poctivý a zároveň svěží charakter jemného pečiva. Výsledný výrobek tak tvoří naprosto dokonale sladěný celek.

Vyzkoušejte také z prémiové řady Ze srdce sladké – pudinkový swing, který zaujme na první pohled nevšedním a hravým tvarem. Klasická chuť pudinkové náplně podtrhuje mimořádnou vláčnost těsta. Swing obsahuje 40 procent pudinkové náplně a pyšní se oceněním Dětská chuťovka 2020.
Makový Twister - Ze srdce sladké
Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky výrobků z řady Ze srdce sladký probíhá od pondělí 6. února do neděle 12. února 2023.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

10 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček výrobků z řady Ze srdce sladký:  závin s makovou a ořechovou náplní, swing s náplní pudinkovou a také twister s makovou náplní.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 13. února 2023 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 10. března 2023 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách Penam
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !