Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o bedýnky plné dárků s ingrediencemi na přípravu chleba

30.10. - 5.11. 2023 | Aktuální soutěže

chléb Babiččina volba
















Babiččina volba


Na povrchu křupavý a uvnitř vláčný, s marmeládou, pomazánkou nebo jen s máslem a se solí? Chleba za svou dlouhou historii vystřídal nekonečné množství podob, tvarů a velikostí a každý si už nejspíš našel toho svého favorita. Už jste si ho ale zkoušeli upéct doma? Ten pocit, když krájíte čerstvě upečený bochník, jehož krajíc si následně vychutnáte na váš oblíbený způsob za to prostě stojí. S naší vychytávkou už pro vás nebude kynuté těsto jen strašákem v kuchyni, nýbrž pouhou rutinní záležitostí. A svůj domácí chléb si tak budete moci připravovat po celý rok!

soutěž - Babiččina volbaOblíbenec v kategorii pečiva

Potravina stará desetitisíce let, o jejíž přípravě se předávají tajné rodinné recepty z generace na generaci. Tento pradávný pekařský skvost pocházející už z dob neolitu se dochoval nejen pro svou schopnost zasytit hladové žaludky, ale i pro svou lahodnou chuť a mnohé přínosy, které může pro náš organismus mít. Chléb se považuje za zdroj sacharidů a dalších živin jako je hořčík, železo, vláknina nebo také vitamín B. Nesmíme zapomínat ani na křupavou kůrku, jelikož v té se navíc skrývá velké množství antioxidantů. Není proto divu, že v minulosti neupadl v zapomnění a je pro mnohé oblíbencem v kategorii pečiva. Zejména my Češi jej prostě milujeme, což dokazuje i fakt, že se u nás denně vyrobí až 1 milion chlebů. Ačkoliv je pro některé upečení chleba počinem zcela nemožným, tyto jeho benefity spolu s jedinečnou chutí opravdu stojí za to, aby se člověk překonal!

Správná dvojka pro přípravu chleba  Hladká mouka na kynutá těsta Babiččina volba


Máte za sebou již nějaké pekařské neúspěchy a vyhýbáte se proto kynutým těstům obloukem? S tímto je navždy konec, s touto ingrediencí se pro vás kynutá těsta stanou rutinní záležitostí. Hladká mouka na kynutá těsta Babiččina volba vás totiž při jejich přípravě rozhodně nenechá ve štychu a pečivo díky ní bude nadýchané, kypré a vláčné. Mouka také dodá těstu objem, a to pak bude krásně tažné a pružné a bude dobře držet svůj tvar. Tato mouka lépe váže vodu, proto při míchání těsta doporučujeme přidat o něco více tekutiny, než dáváte do běžné mouky. V kombinaci se žitnou hladkou moukou je tedy příprava nejen tohoto podmáslového chleba sázkou na jistotu. Žitná mouka je totiž základním pilířem tradičních českých chlebů. Navíc obsahuje pestrou škálu minerálních látek a dodává chlebu typickou chuť a aroma.


Pravidla soutěže:
Soutěž o bedýnky plné dárků s ingrediencemi na přípravu chleba  probíhá od pondělí 30. října do neděle 5. listopadu.Babiččina volba
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají bedýnku Babiččina volba, plnou dárků s ingrediencemi na přípravu chleba.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 6. listopadu výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 15. listopadu 2023 na  adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Babiččina volba
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !